Hollywood 22. december 2014

Elton John gift igen

Sangeren sagde ”ja” til sin mand ved et storslået bryllup
Af af
Foto: InstagramDet er ni år siden, at Elton John og hans bedre halvdel David Furnish indgik registreret partnerskab, som en af de første homoseksuelle par i England. Nemlig den dag, det blev lovligt.

- Da den kom frem, at homoseksuelle par kunne indgå civile partnerskab, gjorde Elton og jeg det den dag, loven blev ændret, fortalte David Furnish tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Elton John raser over russiske fans

Og nu har England altså tilladt at to mænd kan blive gift - derfor holdt parret i weekenden et nyt bryllup, hvor de sagde "ja" til hinanden foran alle deres venner og familie.

Og brylluppet har været en stor ting for Elton og David, der har været kærester i 20 år. Derfor har de brugt de seneste syv måneder på´at planlægge den store dag.

LÆS OGSÅ: Elton John: Jesus var homo

- Både Elton og jeg synes, der er kæmpestor forskel på at kalde en sin "partner" og sin "mand". "Partner" er sådan et upersonligt ord, og det beskriver ikke den kærlighed, vi har for hinanden, sagde David til The Mirror, da parret annoncerede at de ville forny deres løfter med et rigtigt bryllup.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Elton John styrter bagover


Her udveksler parret deres løfter (Foto: Instagram)

I anledning af brylluppet har Elton John oprettet en profil på instagram, hvor han har lagt en hel masse billeder ud fra parrets store dag.

LÆS OGSÅ: Elton John: Ordnet af Tage Frandsen?

På hans profil kan man bl.a. se, at parrets to sønner Elijah og Zachary, der er henholdsvis knap to og tre år gamle, var ringbærere ved brylluppet.


Sådan så bordpynten ud ved det store bryllup (Foto: Instagram)

Da parret indgik civilt partnerskab for ni år siden, var der røde roser på bordene til festen. Det var der også ved søndagens bryllupsmiddag.

Sponsoreret indhold