Hollywood1. april 2017

Elton John: Genforenet med mor

Sidste år kom Sir Elton John på talefod med sin mor, efter at de to ikke havde talt sammen i otte år.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.01302708.jpg
 Foto: MEGA

Sir Elton John er af de mest succesfulde sangere nogensinde, og i lørdags kunne han fejre, at han rundede 70 år.

Bag sig har den populære kunster en lang karriere og et vildt liv, der kostede ham mange penge.

Da Elton John havde fået succes og begyndte at tjene mange penge, brugte han dem på fester, sprut, stoffer og al mulig luksus.

Han var kendt for sine særprægede briller og sine outrerede kostumer, han havde på både privat og på scenen. Men med årene er han faldet mere til ro.

– Jeg har haft et vildt liv, men nu er jeg jo en ældre mand, så jeg er både klogere og mere magelig. Derfor har mit liv også helt andre værdier. Det er ikke sikkert, at jeg gider at rakke rundt mere, når jeg er 72 år, for jeg vil helst ikke bare dratte om, når mine børn er så små, siger Elton John, der har sønnerne Elijah på fire år og Zachery på seks år.

Og tiden, han har sammen med sine børn betyder meget for "Candle in the wind"-sangeren.

- Vi går i biografen eller på Pizza Hut og hygger os. De forstår godt, deres far er kendt, men de tager sig ikke rigtigt af det, og jeg får som regel lov til at være i fred. Folk siger ”hej” eller beder om et billede, og det er fint. Jeg tager mig også gerne af de fans, jeg møder, selv om jeg er ude privat. Jeg kan rumme det hele, siger Elton John.

Han kan nu også rumme sin 90-årige mor, Sheila, som han sidste år kom på talefod med igen, efter at de to ikke havde talt sammen i otte år.

Læs meget mere om Sir Elton John i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold