Elsket og hadet: Justin Bieber fylder 21

Se billedet: Er dette bevis på ’Biebers bule-fusk’?
Justin Bieber fylder i dag 21 år, og sangeren, der bor i USA, kan nu også drikke lovligt i alle staterne der, da det flere steder er aldersgrænsen for at få serveret alkohol. Så mon ikke han har festet godt, da uret rundede midnat.

LÆS OGSÅ: Tidlig fødselsdagsgave til Justin Bieber

Den 21-årige sanger har en kæmpe fanbase over hele verden, der kalder sig Beliebers og følger Justin i tykt og tyndt.
Bieber, der er født i Ontario i Canda, blev opdaget i 2008 af Scooter Braun, der havde set Biebers videoer på YouTube, og derfra tog det fart.

Braun blev Biebers manager, og der kom et samarbejde med Usher i gang. Debuten kom i 2009, hvor singlen "One Time" blev udgivet, og det helt store gennembrud i hele verden kom, da han udgav albummet "My World 2.0", som indeholdt megahittet "Baby", der udkom som single i 2010.Siden kom også filmen "Justin Bieber: Never Say Never" i 2011. Og det andet album "Under The Mistletoe" gik direkte ind på en førsteplads på den amerikanske Billboard-liste. Det tredje abum "Believe" kom i 2012.

Hans fans elsker ham - også selvom han har været i flere skandaler. Han er blevet anklaget for hærværk i Brasilien, har kørt vildt i sit eget nabolag, naboer har beskyldt ham for at smide med æg mod deres huse og vandalisere deres hjem, og han skulle have tisset i en rengøringsspand på en restaurant… Listen er lang.

Han nægtede ikke beskyldningerne fra naboerne, og den 9. juli 2014 blev han dømt til at skulle betale 80.900 dollars, være på prøvetid i to år, gennemgå et 12-ugers anger management-kursus og afsone fem dages samfundstjeneste.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber anholdt i Miami

Men en af de mest omtalte af sagerne er, da han blev stoppet af politiet den 23. januar 2014, hvor han blev snuppet for at køre i påvirket tilstand i Miami, køre med et kørekort, der var udløbet og for at modsætte sig anholdelse. Prøverne viste, at Bieber havde cannabis og og det beroligende stof Xanax i systemet, da han blev anholdt.

LÆS OGSÅ: Medie: Stofferne flyder hos Justin Bieber

Senere samme år blev der indgået forlig i sagen, da Bieber erkendte sig skyldig i at modsætte sig anholdelse - og i at have kørt uden at tage hensyn til andre. Han fik en bøde, endnu et anger-management-kursus, og som en del af forliget gav Bieber 50.000 dollars til en velgørenhedsorganisation, der hed Our Kids.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber sigtet for vold

Der har været flere episoder, men Justin Bieber har også været ude og sige, at nu vil han opføre sig mere voksent. Det kan man sige, at han prøver på med sin seneste undertøjsreklame for Calvin Klein, hvor mange siger, at han prøver at følge i David Beckhams fodspor.

Se alle billederne her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close