Hollywood12. december 2013

Ellie Goulding taler ud

Forladt af far som femårig
https://imgix.seoghoer.dk/media/9ba7bbd047e8410bbfa23e0ff370f6f5.jpg
 Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment / Kilde: PA PhotosNår sangerinden Ellie Goulding, der står bag megahittet "Burn", engang får børn, vil hun lade dem vokse op i en rigtig kernefamilie, hvor både mor og far er en del af deres liv.

For sangerindens barndom var langt fra sådan. Men i stedet for at være ked af det, så foretrækker hun at se det positive i, at hun voksede op uden sin far.
Det fortæller hun ifølge Female First til Stylist Magazine.
- Jeg har taget alt det positive fra den situation. Jeg ved, at når jeg engang skal have børn, så skal deres far være en del af deres liv, siger hun.

Hvorfor hendes far valgte at forlade familien, ved hun ikke. Og hun er heller ikke interesseret i at finde svaret.
- Man når til et punkt, hvor man kan mærke, at man ikke kan få et godt forhold igen, og så må man helt afbryde forbindelsen. Jeg kan ikke lade mig selv blive følelsesmæssigt berørt af sådan nogle mennesker igen, det er for skadeligt for mig, siger hun.
- Det er helt uforståeligt for mig, at han ville forlade os. Det undrer mig, og jeg aner ikke, hvad der skete. Men det er ikke op til mig at finde ud af det, siger hun.

Hun roser i stedet sin mor for at have klaret sig som alenemor til tre børn.
- Min mor har været fantastisk. At hun har klaret at opdrage os tre børn, det er ret sejt. Men jeg er ikke bitter. Man savner ikke, hvad man ikke har prøvet at have, siger hun.


Se galleriet fra Vild med Dans: Når enden er god

Sponsoreret indhold