Ellen sender Kris Jenner på hylende morsom shoppingtur

Ellen har sendt Kris Jenner på shopping.

Ellen har sendt Kris Jenner på shopping.

Foto: Screendump/YouTube

De fleste store Hollywood-stjerner siger pænt ja, når Ellen Degeneres vil lege med dem.

Og talkshow-værten har for vane at udsætte de kendte for lidt af hvert. Blandt andet leger hun en leg, hvor hun sender en kendt på shoppingtur, og hvor hun så fortæller, hvad den kendte skal gøre via en øresnegl.

Forleden var det så Kris Jenners tur til at prøve denne leg, og det er der virkelig kommet noget sjovt ud af.

Kris Jenner bliver nemlig sendt en tur til "99 cent"-butikken, hvor alt koster under en dollar, og her bliver hun virkelig sat på lidt af en prøve.

Blandt andet skal hun fortælle ekspedienten, at hun barberer sig selv på ryggen. Hun skal lade sig om, at hun skal købe en legetøjsguitar til Kanye West. Og så skal hun grine hysterisk af sine egne jokes.

Det bedste af det hele er dog, at Kris Jenner gør det, som hun bliver bedt om. Endda helt uden at tøve. 

Du kan se den sjove video herunder

Artiklen fortsætter efter videoen

Efterfølgende var Kris Jenner en tur forbi Ellens talkshow, hvor de kunne grine af den sjove episode.

Men Ellen havde også en anden mission i forbindelse med Kris Jenners besøg. Hun ville nemlig forsøge at se, om hun kunne få Kris til at bekræfte de mange familieforøgelser i familien. 

- Du har mange gravide børn lige nu. Det har du. Du har en hel flok af dem, sagde Ellen. 

Men det var ikke noget, som fik Kris Jenner til at bekræfte, at hun snart bliver mormor igen. 

- Jeg kan se, hvor det her bærer hen. Hun prøver at lokke mig til at bekræfte graviditeter, sagde Kris Jenner med et smil, og på den måde bekræftede hun altså ingenting om sine døtres kommende familieforøgelser. 

Kris vil tjene millioner på graviditeterne

Der kan være en helt speciel grund til, at Kris Jenner holder mund om graviditeterne. Det forlyder nemlig, at hun prøver at tjene mange millioner på afsløringerne

Siden det kom frem, at 20-årige Kylie Jenner venter sit første barn, har realitystjernen nemlig været mere end almindeligt stille.

Hun har således ikke selv bekræftet familieforøgelsen, ligesom hun stort set er stoppet med at lægge billeder på de sociale medier, hvor man ser hele hendes krop. Et af hendes kendetegn har ellers været, at hun gerne viste det hele frem på Instagram og Snapchat. 

Forleden mente Radar Online så at vide, at det er Kris Jenners skyld, at Kylie er gået i flyverskjul.

- Kris har instrueret Kylie i at vente, indtil de er færdige med at optage en graviditets-special. Hun vil også gerne se, om "Life of Kylie" bliver fornyet med en sæson to, fortæller en kilde til Radar

Det kan nemlig være særdeles indbringende for familien, hvis de kan sælge TV-tid om babyen til diverse TV-stationer. 

Ifølge mediet, så hader Kylie, at hendes mor tvinger hende til at holde kæft omkring graviditeten. 

Kort efter det kom frem, at Kylie venter barn med kæresten Travis Scott, blev det også afsløret, at parret venter en pige, der kommer til verden til februar

Og selv om der stadig er fire måneder til, den 20-årige realitystjerne føder, så er hun allerede godt i gang med at shoppe til den lille pige.TMZ kunne sidste måned fortælle, at den yngste Jenner-søster indtil videre har shoppet babytøj for intet mindre end 440.000 kr.  

Du kan se billeder af Kris Jenner og hendes kæreste Cory Gamble i galleriet herunder

Kris Jenner og kæresten Corey Gamble

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close