Ellen DeGeneres: Jeg elsker hende så meget

Ellen DeGeneres og Portia de Rossi elsker stadig hinanden

Ellen DeGeneres og Portia de Rossi elsker stadig hinanden

Foto: All OverHar man holdt vejret siden de første rygter om en skilsmisse mellem den amerikanske talkshow-vært Ellen DeGeneres og hendes kone, skuespillerinden Portia de Rossi, er det for alvor på tide at puste ud.

Det kommer nemlig ikke til at ske, hvis man skal tro et nyt interview med bladet People.

- Jeg elsker hende så meget, at det ødelægger mig, siger DeGeneres.

Vedholdende rygter har ellers floreret, siden de Rossi blev fotograferet uden sin vielsesring. Men det havde imidlertid sin helt egen, naturlige forklaring, fortæller den populære tv-værtinde.

Se Ellen DeGeneres og Portia de Rossi på kærlighedsferie i Rom

- Portia sagde: "Jeg havde den ikke på, for når jeg er ude at ride, kommer der vabler, når jeg holder ved tøjlerne med ringen på", siger Ellen DeGeneres i interviewet.

Den 56-årige kommende Oscar-vært nærmer sig måske nok sine ældre år, men det har tilsyneladende ikke sat en stopper for hendes evne til at lade sig forelske.

- Sandheden er, at jeg konstant forelsker mig mere og mere i Portia. Det gør jeg virkelig. Hun overrasker mig hele tiden. Det er det, som alle oplever, når man finder den person, der fatter dig, har lyst til at tage sig af dig, vil dig det bedste. Vi er virkelig heldige, for vi ved, hvor sjældent det er, forklarer Ellen DeGeneres.

Portia de Rossi og Ellen DeGeneres sagde ja til hinanden i 2008.

Anni Fønsby: Overrasket over Eriks hurtige bryllup efter skilsmissen


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close