Ellen DeGeneres har mistet sin far

Foto: All Over

Den populære tv-vært Ellen DeGeneres mistede tidligere på ugen sin far. Det fortalte hun torsdag aften i sit eget show "The Ellen DeGeneres Show".

- Forleden talte jeg om det, der sker i Montecito lige nu, i mit nabolag, og jeg fortalte i den forbindelse, at jeg har en del at se til for tiden.

- Udover det, der sker i Montecito, har jeg mistet min far i den her uge, lyder det fra en berørt DeGeneres, der hentyder det mudderskredet, der har kostet mange liv i Californien. 

Men selv om den 59-årige tv-vært tydeligvis er berørt af tabet, så er det ikke kun ulykkeligt.

- Han blev 92 år. Han havde et godt, langt liv. Og han levede sit liv nøjagtig, som han ville, fortæller hun om sin far Elliot DeGeneres.

I løbet af Ellen DeGeneres barndom var hun kun på ferie min sin far en enkelt gang, og feriemålet skulle vise sig at få en stor betydning for hende.

- Det var ige her i Warner Brothers. Og nu arbejder jeg her og har mit eget show her, så det var han meget stolt af, lyder det.

Til trods for, at det nok altid er hårdt at skulle sige farvel til sine forældre, så blev det alligevel en smuk afsked for tv-værten.

- Jeg fik lov til at tale med ham, inden han døde, så jeg nåede at sige farvel til ham.

- Jeg fik en regnbue, da han døde. Lige da jeg var gået ud derfra, kigger jeg over på Warner Brothers, og der er en regnbue henover bygningen, fortæller hun i showet.

Se billeder fra Ellen DeGeneres hjem her i Santa Barbara her:

Ellen DeGeneres' hjem i Santa Barbara

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close