Elizabeth Taylor: Tro kopi af Michael Jackson

Michael Jackson til højre Elizabeth Taylor til venstre

Michael Jackson til højre Elizabeth Taylor til venstre

Foto: All Over

Den ene er skuespiller, den anden sanger. Den ene er kvinde, den anden er mand. Her stopper forskellene tilsyneladende så på 76-årige Elizabeth Taylor og den 26 år yngre Michael Jackson også.

De to, som er nære venner, er begyndt at ligne hinanden som to dråber vand. Begge går med uhæmmet meget makeup - både pudder, læbestift og eyeliner! Begge farver håret kulsort. Begge smiler med det fineste og hvideste tandsæt. Begge går med store stjerne-solbriller og sidst men ikke mindst har begge to været under kniven rigtig mange gange.

Høj alder og mange leverpletter

Michael Jackson har fået ommøbleret stort set hele sit afro-amerikanske ansigt. Og det samme kan siges om Elizabeth Taylor, der på trods af sine 76 år kun har mikroskopiske rynker i sit ansigt. Det eneste, der afslører hendes høje alder, er de mange leverpletter, der trods adskillige lag makeup ikke kan skjules.

For selv om Liz Taylors ansigt stadig står, er kroppen i fuldstændig forfald. Den aldrende dame kan dårligt gå mere og sidder for det meste i kørestol, ligesom hun skal have hjælp til at komme ind og ud af biler og rundt generelt.

Det modsatte kan man sige om Michael Jackson, der sagtens kan både gå og danse selv. Hans ansigt derimod er flere gange kollapset, så lægerne har været på overarbejde for at rekonstruere hans berømte/berygtede næse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close