Hollywood26. februar 2016

Ekspert: Derfor har Leonardo aldrig vundet en Oscar

Leonardo DiCaprio er storfavorit til at vinde den første Oscar i sin lange karriere. Her er en forklaring på, hvorfor han aldrig tidligere har vundet den eftertragtede pris
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5494750z.jpg
 Foto: All Over

Meget tyder på, at Leonardo DiCaprio søndag vinder sin første Oscar. Han er nomineret i kategorien ”Bedste mandlige hovedrolle” for sin præstation i ”The Revenant”. Caprio har været Oscar-nomineret fire gange tidligere, men der er en forklaring på, at kaminhylden indtil nu har været Oscar-løs.

- Hvis man ser på de roller, han tidligere har været nomineret for, har han som regel spillet lidt af et røvhul. I ”The Aviator” spillede han en usympatisk mand med tvangstanker. Rollen i ”Blood Diamond” var ikke en helt vi holder af og i ”The Wolf of Wall Street” var han også lidt af en skiderik. Der er større tradition for, at de usympatiske karakterer klarer sig bedre i birollekategorierne, siger Morten Vejlgaard Just, chefredaktør på Filmz til SE og HØR.

De øvrige nominerede som bedste mandlige hovedrolle er Bryan Cranston, Matt Damon, Michael Fassbender og Eddie Redmayne.

Den danske film "Krigen" er nomineret i kategorien "Bedste ikke-engelsksprogede film".

Sponsoreret indhold