Hollywood8. januar 2018

Kendis-snask: Ekskæreste kræver 129 millioner for Madonnas brugte trusser

Madonna i strid med ekskæreste, der kræver 130 mio., fordi han mener, Madonna sendte ham 21 år bag tremmer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/madonna-08012018.jpg
 Foto: All Over Press
Hvis du vinder alene i Eurojackpot på fredag eller bare har absurd mange penge og har den slags lyster, så kan du nu blive ejer af et par af popdronningen Madonnas brugte, gennemsnaskede trusser, fra da Madonna var 36 år gammel. Og, den er god nok - det er Madonnas brugte trusser, der er til salg hos auktionshuset Gotta Have Rock and Roll.
Det er Madonnas kæreste fra første halvdel af 1990'erne, den dømte narkohandler Peter Shue, der har sat trusserne til salg.
https://imgix.seoghoer.dk/peter-artikel.jpg

Peter Shue (markeret med rød ring) siger, at Madonna lokkede ham i en fælde, der kostede ham 21 år bag tremmer. (Foto: All Over Press)

Peter Shue og Madonna var sammen i en kort periode i 1994, og det var, mens de var kærester, at Madonna sendte ham sine brugte trusser sammen med et kærestebrev, et polaroidfoto af sig selv og et billede af sin nye hund. I 1995 blev Peter Shue kendt skyldig i at være en del af et narkokartel, og den i dag 58-årige mand blev idømt en langvarig fængselsdom og blev først løsladt i 2016 efter 21 års fængsel. Shue mener, at han er uskyldig, og at Madonna var med til at sætte en fælde op for ham og er nu ude efter en kæmpe godtgørelse af popdronningen efter de mange år i fængsel. Helt nøjagtig er Peter Shue ude efter en million dollars for hvert år bag tremmer eller 129.815.000 kroner.
https://imgix.seoghoer.dk/side1.jpg

Første del af Madonnas kærestebrev til Peter Shue. (Foto: All Over Press)

https://imgix.seoghoer.dk/side2.jpg

Sidste halvdel af kærestebrevet til Peter Shue. (Foto: All Over Press)

- Jeg vil have betaling for alle de år, jeg spildte i fængslet, siger Peter Shue til RadarOnline. Og derfor sætter han nu Madonnas brugte trusser, kærestebrevet og andre af sine få minder om popdronningen til salg. Det fremgår af kærestebrevet, at Madonna blot havde kendte Peter Shue i en uge, da hun sendte ham sine brugte trusser. - Jeg savner dig helt forfærdeligt, selv om jeg kun har kendt dig i en uge. Det føles, som om, jeg har kendt dig i flere hundrede år, skriver Madonna blandt andet.
https://imgix.seoghoer.dk/foto-08012018.jpg

Peter Shue sælger også dette polaroidfoto af Madonna, men det er de brugte trusser, der er perlen i samlingen. (Foto: All Over Press)

Madonnas trusser og de andre genstande er til salg her, hvor de indtil videre er budt op i 100.000 dollars. Og Shue kræver altså næsten 130 millioner kroner af Madonna for at stoppe auktionen og udlevere trusser etc. til popdronningen, som tidligere har forsøgt at stoppe lignende forsøg på at sælge hendes personlige ejendele. Madonna har tidligere forsøgt at stoppe Peter Shues salg af trusserne og har derved erkendt, at de er hendes, og at hun har snavset dem til, inden hun sendte dem til Shue. I juli 2017 fik hun midlertidigt stoppet auktionen over trusserne, da hun via et søgsmål medgav, at hendes dna var på trusserne. Men en dommer har nu i en inappellabel afgørelse vurderet, at Peter Shue er i sin gode ret til at sælge de brugte trusser. Men det kan være, at de bliver pillet af auktionen igen. - Vi har hver vores advokat til at forhandle om en sum. Men den sum penge hun byder, og den sum peng,e jeg vil have, ligger alt for langt fra hinanden - jeg vil have 21 millioner dollars, siger Shue. Han forventer, at Madonna forsøger at slippe billigere. - Jeg tror, hun selv kommer til at byde på trusserne. I stedet for at købe min tavshed, sender hun en stråmand på auktionen, som køber trusserne for hende, siger Peter Shue. GALLERI - fotos af splitternøgen 18-årig Madonna til salg på auktion:

Madonna fotograferet som 18-årig, 28112017

Sponsoreret indhold