Hollywood 24. juli 2014

Efter falske bøssebeskyldninger: Undskyld

Nu får Simon Cowell undskyldning fra manden bag homorygtet
Homorygterne svirrer stadig om den nybagte far Simon Cowell
Homorygterne svirrer stadig om den nybagte far Simon Cowell
Foto: All OverHan havde en affære med sin bedste vens kone, og det resulterede i, at musikguruen Simon Cowell i februar blev far for første gang.

Alligevel rygtedes det, at han skulle være homoseksuel. Gareth Varey, der arbejder for den tidligere X Factor-dommer Tulisa Contostavlos, fortalte nemlig til en journalist, at Cowell skulle være bøsse, men det fortryder han nu.

- Jeg kan ikke huske, hvad der skete den aften, fordi jeg var meget fuld. Men på et tidspunkt spurgte journalisten mig, om Simon Cowell er bøsse, og det sagde jeg ja til. Det er ikke rigtigt, siger Varey ifølge WENN.com.

Han er meget ked af, at han spredte rygterne om, at Cowell havde været i seng med en masse mænd.

- Jeg aner ikke, hvorfor jeg sagde det. Jeg tror måske, det var for at give journalisten den form for information, som han ledte efter. Jeg er utrolig ked af det, siger han.

Varey arbejder til daglig som personlig assistent for Tulisa Contostavlos, som var dommer i det britiske X Factor i perioden fra 2011 til 2012. Simon Cowell var i samme periode ligeledes X Factor-dommer, og det er sandsynligvis fra talentshowet, de kender hinanden.

LÆS OGSÅ: Simon Cowell: Jeg er den fødte far

LÆS OGSÅ: Se billederne: Cowell med kæreste og baby på stranden

Sponsoreret indhold