Hollywood19. marts 2018

Eddie Redmayne er blevet far igen

Den britiske skuespiller og hans kone fik den 10. marts barn nummer to
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/redmayne-1.jpg
 (Foto: All Over Press)

Eddie Redmayne, 36, spiller hovedrollen i "Harry Potter"-serien "Fantastiske Skabninger", og i privaten har den Oscar-vindende skuespiller også fået en fantastisk skabning: Han og konen Hannah Bagshawe fik den 10. marts deres andet barn - en dreng.

Ifølge ugebladet People annoncerede parret deres søns fødsel i en annonce i den britiske avis The Sunday Times. Parret annoncerede tilbage i juni 2014 i samme avis, at de var blevet forlovet.

I "fødselsannoncen" i avisen står der også, at den nyfødte dreng har fået navnet Luke Richard Bagshawe Redmayne, og han bliver lillebror til parrets datter Iris Mary på 21 måneder.

Redmaynes talsmand bekræfter sønnens fødsel over for People.

Tilbage i november kom det frem, at Eddie Redmayne igen skulle være far.

- Eddie og Hannah Redmayne er glade for at kunne bekræfte, at de venter deres andet barn, fortalte Eddie Redmaynes talsmand dengang i en udtalelse til People.

Eddie Redmayne har dannet par med Hannah Bagshawe siden 2012. I juni 2014 blev de forlovet, og de blev gift i december 2014 - kun to måneder før han høstede en Oscar for bedste mandlige hovedrolle i "The Theory of Everything", hvor han portrætterer fysikeren Stephen Hawking, der døde den 14. marts.

Datteren Iris Mary kom til verden i juni 2016, og siden da har den ellers travle skuespillere nydt tid med sin familie.

- Jeg elsker at have fri. Det er fantastisk, og det har været så godt, fordi jeg har fået lov til at tilbringe de første 4,5 til fem måneder med Iris, fortalte Eddie Redmayne om sin barsel til People.

- Jeg ved, det er meget priviligeret, for jeg taler med mange af mine venner, som får børn, og de skal tilbage på arbejde en dag eller tre senere, tilføjede Oscar-vinderen.

- Før du bliver forælder, så hører man folk tale om, at man ikke får nok søvn, og så er du pludselig fyren, der flyder rundt i en konstant tåge af jetlag med et koffein-drop, fortalte Eddie Redmayne, da han i november 2016 var gæst hos Ellen DeGeneres.

- Det er fantastisk, når klokken er tre om morgenen, og du går ind (på børneværelset, red.), og du er mildt rasende, og så får du et smil, og så knuser det lidt dit hjerte, det er det hele værd, tilføjer Redmayne, der åbenlyst nyder sin rolle som far.

I galleriet kan du se billeder fra, da Eddie Redmayne besøgte København.

Eddie Redmayne i København

Sponsoreret indhold