Hollywood17. januar 2008

EDDIE MURPHY: SKRIDER FRA KONEN

Damerne kan ikke føle sig for sikre i Eddie Murphys favn. Nu har han forladt sin seneste kone efter kun tre ugers ægteskab. De kan angiveligt ikke holde ud at bo sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/eddiegiftigen-jpg.jpg

Knap tre uger. Det er længden af den amerikanske skuespillers sidste ægteskab.
Den temmelig nygifte Eddie Murphy har forladt Tracey Edmonds efter et angiveligt romantisk bryllup på Bora Bora.
Men Tracey burde måske have lugtet Eddies korte lunte. Hun overtog ham efter et stormombrust forhold og brud med Spice Girl-tøsen Mel B, som han hurtigt gjorde gravid, hvorefter han forlod hende og nægtede faderskabet. Eddie er senere blevet dømt til at være far til barnet.

Udenlandske medier fortæller, at Eddie Murphy og Tracey Edmonds efter tilbagekomsten til Los Angeles fandt ud af, at de ikke kunne holde ud at leve sammen.
Ægteskabet bliver ikke nødvendigvis en langtrukken affære med bodeling og økonomiske slagsmål - det viser sig nemlig, at vielsen i Bora Bora nytårsaften slet ikke er gyldig.

Meningen var derfor, at Eddie og Tracey skulle have indgået "rigtigt" ægteskab i L.A., men det bliver altså ikke til noget nu - til stor glæde for mangemillionæren Eddie Murphy, oplyser The Sun.
Kort før den 80'er-populære skuespiller kastede sig over den britiske Scary Spice, lod han sig skille fra sin første kone, Nicole.

Sponsoreret indhold