Ed Sheeran gør grin med Taylor Swift

Ed Sheeran kunne ikke dy sig for at gøre godt grin med en anden sangkollega. (Foto: AOP)

Ed Sheeran kunne ikke dy sig for at gøre godt grin med en anden sangkollega. (Foto: AOP)

Foto: All Over Press

Swift og Minaj har et stykke tid kørt på hinanden om, hvad der skal til for at blive nomineret til ”Årets video” til MTV Video Music Awards, og det Ed Sheeran til at slå pjalter med Bruno mars for at drille de to sangfugle.

Det skriver celebrity-gossip.net.

- Yo, jeg vil være med i den her twitter-debat!! VMA er det nye WWF!! (wrestlingturnering. red), skrev Bruno Mars direkte henvendt til Ed Sheeran.

- Fuck dig! Uanset, hvordan vi gør det her, er du færdig, du kommer til kort, svarede Sheeran igen.

Og den 29-årige hawaiianske sanger Bruno Mars var rap i replikken til et svar retur i en overgivende tone.

- Kom an!!! Det gjorde ondt. Du ved altid, hvordan du skal ramme mig hårdest. Jeg kan ikke fatte, at vi deler det her offentligt. Hvordan ka’ du!

Det er selvfølgelig alt sammen gak og løjer fra de to sangeres side, men komikken bunder skam i alvor.

For uenigheden mellem Taylor Swift og Nicki Minaj er ægte nok. Det begyndte alt sammen, da de nominerede til den mest eftertragtede kategori til MTV Video Music Awards blev offentliggjort.

Her blev Swift nomineret, men Nicki Minaj blev forbigået. Sidstnævnte havde ellers gerne set, at sin populære video til nummeret ”Anaconda” havde været nomineret.

Minaj mente, at hvis hun bare havde været hvid og tynd, så havde hun nok fået en nominering. Dét følte Taylor Swift, somer nomineret i den kategori, sig truffet over, og så eskalerede det i en mindre mudderkastning.

MTV Video Music Awards bliver sendt den 30. august. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close