Hollywood20. marts 2016

Dylan O’Brien alvorligt kvæstet på filmset

Det amerikanske teenageidol – 24-årige Dylan O’Brien – er blevet indlagt med alvorlige kvæstelser på et hospital i Canada, efter at han kom til skade under indspilningerne til ”Maze Runner: The Death Cure”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dylan_obrien.jpg
 (Foto: All Over)

Indspilningerne til den længe ventede science fiction-film ”Maze Runner: The Death Cure” er sat på ubestemt pause, efter at en af hovedpersonerne i filmen – den 24-årige Dylan O’Brien – torsdag kom alvorligt til skade under indspilningerne.

Dylan O’Brien blev efter ulykken hastet til et lokalt hospital i Vancouver, Canada, hvor han nu er indlagt og bliver behandlet for sine kvæstelser.

Ifølge flere medier har Dylan O’Brien pådraget sig flere brud på kroppen – det amerikanske medie Deadline mener at vide, at han blandt andet har fået brud i ansigtet.

Det er endnu uvist, præcis hvordan ulykken skete. Flere medier skriver, at den 24-årige skuespiller blev påkørt af en bil under indspilningerne til filmen, mens andre fortæller, at skuespilleren faldt ned fra en rekvisit, der skulle forestille bagenden af et tog.

Filmselskabet 20 Century Fox udsendte fredag en kort pressemeddelelse, hvor de bekræftede ulykken, men ikke nærmere beskrev omstændighederne omkring den.

- Dylan O’Brien blev kvæstet i går under indspilningerne til ”Maze Runner: The Death Cure” i Vancouver, Canada.

- Han blev straks kørt til et lokalt hospital til observation og behandling. Filmproduktionen vil blive sat på pause, mens han kommer til hægterne igen. Vores tanker går til Dylan, og vi håber, han hurtigt er på benene igen.

Filmens instruktør Wes Ball udtalte lørdag, at han er ”tynget af skyld” på grund af ulykken.

- Tja, der har været en hvirvelvind af følelser de sidste par dage. Jeg er overvældet af vrede, tristhed og skyld.

- Men i sidste ende sidder jeg tilbage med en følelse af stor kærlighed og respekt for Dylan. Han er en sej fyr.

- Jeg er ked af den sorg, som denne ulykke har kastet over hans venner og familie og over mit skønne filmhold. Det er skræmmende at se sine venner komme til skade, men heldigvis vil Dylan komme sig helt, udtaler Wes Ball i et håndskrevet brev, som han postede på sin Twitter-profil.

I brevet kunne instruktøren også afsløre, at der formentlig vil gå et par uger, før at Dylan O’Brien er frisk nok til at fortsætte optagelserne til filmen.

”Maze Runner: The Death Cure” er den tredje film i filmatiseringen af James Dashners ungdomsbogserie. De to første film hedder ”The Maze Runner” og ”Maze Runner: Infernoet”.

Sponsoreret indhold