Hollywood24. juli 2014

Duran Duran sagsøger egen fanklub

Det legendariske band vil have 220.000 kroner
Duran Duran sagsøger egen fanklub
Duran Duran sagsøger egen fanklub
 Foto: AOPMedlemmerne af det legendariske 80'erband Duran Duran er sultne som ulve, når det kommer til penge.

I hvert fald sagsøger de nu deres egen fanklub, fordi de mener, at klubben skylder dem penge. Fanklubben indkræver penge for medlemskab, ligesom de sælger Duran Duran-merchandise, og aftalen var ifølge bandet, at de skulle have 75 procent af klubbens indtægter. Det skriver Chicago Sun Times.

LÆS OGSÅ: Sangerinde i vild sugerørskjole gør grin med hashtags

Og indtægterne er betydelige. Søgsmålet, som skal behandles af retten Cook County Circuit Court i USA, lyder nemlig på 40.000 dollar. Det svarer til godt 220.000 danske kroner.

Worldwide Fan Clubs, Inc. er det firma, som står bag rockgruppens fanklub, og ifølge bandmedlemmerne har de ikke holdt ordentligt styr på regnskaberne, ligesom de har beholdt mere end de aftalte 25 procent af overskuddet.

Duran Duran blev dannet i den engelske by Birmingham i 1978, og i løbet af 1980'erne var de et af verdens mest populære bands. De blev utvivlsomt mest kendte for deres nummer "Hungry Like The Wolf", og deres indflydelse på musikbranchen er blevet cementeret ved, at de har fået deres egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame.

Newspaq

Sponsoreret indhold