Hollywood24. juli 2014

Droppede ud af skolen: Jeg er den nye Harry Styles

25-årig look-a-like bliver jagtet af skrigende fans
Af af
Aron Dale og Harry Styles
Aron Dale og Harry Styles
 Foto: Facebook/AOP25-årige Aron Dale siger, at han ikke kan gå på gaden, før det vælter frem med skrigende piger. Han siger, at det er umuligt for ham at have en kæreste, fordi tøsen ender med at blive jaloux.

Alt sammen fordi den 25-årige fyr fra North Yorkshire i England ligner Harry Styles fra One Direction.

Ligheden med den verdenskendte popdreng har nu fået Aron Dale til at droppe ud af universitet for at hellige sig et liv som Harry Styles look-a-like, skriver det britiske medie Mirror.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c723c325c4b2432796ba3241a99ec070.jpgAron Dale mener selv, at han ligner Harry Styles så meget, at der må være penge - mange penge - i det (Foto: Facebook)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/493595da86b64401a21d68373fb18457.jpgDen rigtige Harry Styles fra One Direction (Foto: AOP)


Men selv om Aron Dale påstår, at fans løber skrigende efter ham på gaden på grund af Harry Styles-krøllerne, er det dog ikke noget, der har gjort Aron Dale hverken rig eller berømt endnu.

Faktisk har den 25-årige brite kun haft seks job i løbet af året - de fleste som 'kendt' gæst til diverse børnefødselsdage.

LÆS OGSÅ: Medie: One Direction på vej i opløsning

LÆS OGSÅ: Godt nyt, tøser: One Direction indspiller film

LÆS OGSÅ: One Direction i København: Se alle deres private billeder her

Selv mener Aron Dale, at de manglende jobs skyldes, at alle i hjembyen ved, at han ikke er den ægte Harry Styles. Derfor planlægger Aron Dale at rykke mod London, hvor han er overbevist om, at der venter både penge og succes.

- Redcar (byen, hvor Aron Dale bor, red.) er et lille sted, og alle ved, hvem jeg er her, så de forveksler mig ikke længere med Harry.

- Men når jeg er i London, stopper folk mig konstant for at tage billeder og få autograf. Jeg kan ikke gå rundt uden at blive stoppet, siger Aron Dale til Mirror og fortsætter:

- Der må være penge i at se ud, som jeg gør. Måske kunne jeg lave reklamekampagner for L'Oreal eller Coca Cola eller noget. Jeg må smede, mens jernet og varmt, og mens Harry er så stort et navn.

I 2013 stillede Aron Dale op i det britiske X Factor. Du kan se hans audition her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold