Hollywood17. juli 2008

Drew Barrymore: Vil have sin eks tilbage

Skuespilleren har stadig varme føleser for Fabrizio Moretti - derfor slog hun op med Justin Long
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/drewsavnereks2-jpg.jpg

Det er kun en uge siden, at det kom frem, at 33-årige Drew Barrymore og kæresten gennem et år, 30-årige Justin Long, er gået fra hinanden. Nu kommer sandheden bag bruddet frem.

Charlie's Angeles-stjernen er simpelthen aldrig kommet over sin ekskæreste Fabrizio Moretti, som hun var sammen med i fem år, inden hun mødte Justin Long under indspilningerne af filmen "He's Just Not That Into You".

- Drew kunne ikke få Fabrizio ud af tankerne. Hun siger at Justin er skøn, men deres forhold blev aldrig lige så stærkt, som det hun havde med Fabrizio, siger en kilde tæt på ifølge seher.no.

33-årige Drew Barrymore droppede den 28-årige Fabrizio i 2007, fordi hun følte, at han var for ung til hende. Men det ser ud til, at hun nu er kommet på andre tanker.

- Jeg vil snart have børn og jo mere tid jeg tilbringer uden Fabrizio, jo mere indser jeg, at det er ham jeg vil have, skulle skuespilleren have sagt.

Drew og Fabrizio har bevaret kontakten siden bruddet og det ser ud til, at Fabrizio savner hende mindst lige så meget, som hun savner ham.

- Han har helt sikkert følelser for hende, så det er bare et spørgsmål om tid, før de finder sammen igen, siger en kilde.

Sponsoreret indhold