Dr. Phil: Smidt ud af konen

Dr. Phil kan takke sin kone gennem 31 år for en stor del af sin succes, men nu har Robin smidt TV-lægen på porten

Dr. Phil kan takke sin kone gennem 31 år for en stor del af sin succes, men nu har Robin smidt TV-lægen på porten

Foto: All Over

Ægteskabet mellem Dr. Phil og konen Robin hænger i en tynd tråd - så tynd at Dr. Phil ikke længere bor på samme adresse som sin hustru. Hun smed ham på porten efter et skænderi om plastikkirurgi. Det skriver National Enquirer.

Dråben, der fik bægret til at flyde over for Robin var, da hun spurgte sin mand til råds om nogle forskellige plastikoperationer, hun ønsker at få foretaget. 54-årige Robin har længe tumlet med tanker om at få lavet nogle småindgreb i ansigtet og få rettet brysterne, men er en smule nervøs.

- Da Robin forsøgte at tale med Phil om sine bekymringer omkring operationerne, kunne han ikke virke mere ligeglad - han tænkte kun på, hvor meget det ville komme til at koste ham. Robin blev helt ødelagt og endte med at smide ham ud, siger en kilde tæt på parret.

- Jeg er sikker på, at Phil ikke troede, at Robin mente, hvad hun sagde. Han regnede sikkert med at kunne glatte tingene hurtigt ud. Men Robin er dødseriøs. Hun gik så langt, at hun pakkede en taske med hans ting og sendte dem til hans kontor, siger kilden.

Opfordres til skilsmisse

Robin er da også blevet rådet til - af en nær veninde - at sende skilsmissepapirene af sted i en fart. Veninden, der selv lige er blevet skilt, har sagt til læge-konen, at det bliver nemmere jo hurtigere hun får det gjort.

Det har fået 57-årige Dr. Phil til at tilbyde sin kone nærmest hvad som helst for ikke at lade sig skille. Ifølge National Equirer skulle TV-lægen bl.a. at blive partner på lige fod med ham selv i succes talkshowet som producer. Hun må også være med til at ansætte folk og optræde foran kamera ligeså ofte, hun ønsker det.

Hvis Robin søger skilsmisse får hun en god bid af parrets formue som ligger omkring en milliard danske kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close