Hollywood17. januar 2017

Æv! Dornan viser (desværre) ikke alt i "Fifty Shades Darker"

Om under en måned får ”Fifty Shades Darker” premiere, men hvis du havde håbet på at få et glimt af Jamie Dornans penis, bliver du slemt skuffet. For selv om den populære skuespiller er blevet tilbudt et gigantisk beløb, har han takket nej til at vise det hele på det store lærred
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fifty_shades_-_i_moerket.jpg
 (Foto: UIP)

Om under en måned bliver spændingen langt om længe udløst, når vi igen bliver draget ind i ”Fifty Shades” sensuelle univers. I begyndelsen af februar får anden film om Christian Grey og Anastasia Steele nemlig premiere i de danske biografer.

Men hvis du havde drømt om at få et glimt af Jamie Dornans penis, bliver du slemt skuffet. For selv om den 34-årige skuespiller blev tilbudt et svimlende beløb af folkene bag ”Fifty Shades Darker”, har han altså takket nej til at vise hele herligheden på stormskærm.

Det skriver NY Daily News.

Angiveligt er Jamie Dornan blev tilbudt intet mindre end $1,5 millioner – svarende til over 10 millioner danske kroner – hvis han ville lade sig filme 100 procent nøgen, men det har skuespilleren altså takket nej til.

I stedet har han under optagelserne, der mest har foregået i Canada, bære en hudfarvet sok over sin ”fyr”.

- Begge skuespillere blev filmet nøgen, men klipperne har sørget for, at Jamies bagdel er det mest intime, som fans vil se. Så det er skidt nyt til alle de piger, der havde håbet at få et glimt af hans udstyr, udtaler en kilde til det amerikanske medie.

De mandlige fans har dog noget at se frem til – Dakota Johnson har nemlig ikke følt behov for at dække sine intime dele til med sokker eller andet. Så hun optræder altså helt nøgen i den kommende ”Fifty Shades”-film.

Den første ”Fifty Shades of Grey”-film udkom i 2015, og selv om den modtog en del kritik fra anmelderne, var biografseerne ellevilde. Den har indtjent intet mindre end $571 millioner.

”Fifty Shades Darker” får premiere 9. februar.

Se billeder fra optagelserne herunder:

Fifty Shades Darker kys og optagelser

Sponsoreret indhold