Så skete det: Donald Trump håner Oscar-brøler

Foto: All Over

Det kan godt være, at han proklamerede, at han ikke havde tænkt sig at se showet. Men det har nu ikke afholdt USA’s præsident – Donald Trump – for at give sin ærlige mening om den 89. udgave af Oscar-uddelingen, der blev afholdt natten til mandag dansk tid.

Showet gik som bekendt over i historiebøgerne som det mest skandaløse Oscar-show nogensinde, da man ved en fejl kom til at udråbe ”La La Land” til vinder af ”Årets bedste film”.

Og dét har altså fået Donald Trump til at give sin ærlige mening om showet:

- Jeg tror, at de fokuserede så meget på politik, at de glemte at koncentrere sig om at få styr på ceremonien til sidst. Det var en lille smule trist, og det fratog noget af Oscar-showets stjernestøv. Jeg har været til 'Oscars', og denne gang manglede der noget helt specielt, og til sidst var det bare trist, siger Donald Trump i et eksklusivt interview med Breitbart News.

Donald Trump blev da også selv nævnt op til flere gange undervejs i showet – værten Jimmy Kimmel indledte da også festlighederne med at en stikpille til USA’s præsident:

- Denne udsendelse bliver set live af millioner af amerikanere og rundt om i verden i mere end 225 lande, som nu hader os, sagde han.

En henvisning til Trumps omstridte indrejseforbud, hans udfald mod USA's naboer syd for grænsen, muslimer og mange andre.

- Jeg vil sige tak til præsident Trump. Husker I sidste år, da det virkede som om Oscar (uddelingen, red.) var racistisk? Sådan er det ikke længere, sagde Kimmel herefter.

Da showet gik i gang omkring klokken 2.30, lagde det festklædte- og stemte publikum ud med at give skuespilleren Meryl Streep stående klapsalve – endnu en tydelig henvisning til Donald Trump, der tidligere på året kaldte skuespillerinden for en af de mest overvurderede:

- Meryl Streep, en af de mest overvurderede skuespillerinder i Hollywood, kender mig ikke, men kom med et angreb i går aftes til Golden Globe. Hun er en Hillary-elsker, der tabte stort, lød det rasende fra Donald Trump tidligere på året, efter at Meryl Streep havde givet en hårdtslående politisk tale, der rettede hård kritik mod ham.

Du kan se billeder fra showet i galleriet herunder:

Rød løber til Oscar 2017

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close