Hollywood5. april 2018

Se billedet: Dødssyge Val Kilmer uigenkendelig på nyt foto

Kræftramte Val Kilmer kun en skygge af sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/val-kilmer-top-05042018.jpg
 Foto: All Over Press

Den dødssyge Hollywood-stjerne Val Kilmer er nærmest uigenkendelig på et helt nyt foto af skuespilleren.

'Batman'-stjernen har i flere år lidt af en livstruende strubekræft og at dømme efter billederne har Val Kilmer ikke langt igen.

Forleden dukkede han op i en biograf i Los Angeles iklædt en kasket, solbriller og halskrave.

Ifølge gossip-sitet Radar Online har kræften spredt sig i skuespillerens allerede afkræftede, afpillede krop.

- Val er i store problemer. Det virker som om, kræften har spredt sig i en grad, så den er svær at kontrollere, siger en kilde til sitet

https://imgix.seoghoer.dk/afpillet.jpg

Sådan så den tidligere actionstjerne ud i Los Angeles forleden. (Foto: All Over Press)

Ifølge Radar Online har kræften spredt sig til 58-årige Val Kilmers hjerne og lymfekirtler. Han har svært ved både at spise og tale. Han vejer nu blot 40 kilo. Da han fyldte 58 år nytårsaften tog hans børn ham med på restaurant for at fejre ham, men han tog blot et par bidder af maden af høfligheds skyld.
https://imgix.seoghoer.dk/heat.jpg

Her er Val Kilmer side om side med Robert De Niro i sine velmagtsdage i 1995 i actiondramaet 'Heat', hvor også Al Pacino medvirkede. En film der altid er et gensyn værd. (Foto: All Over Press)

Allerede i januar i år var der beretninger fremme om, at Kilmer ikke har langt igen. Kilmer kom sent i gang med behandlingen for kræftsygdommen. Han nægtede på grund af sin tro, 'Christian Science', oprindelig at blive behandlet mod sygdommen, da den blev diagnosticeret . Han konstaterede selv, at han havde en svulst i halsen i 2014, men selv om svulsten blev større og større nægtede han, til sin mindre troende families store fortvivlelse, at lade sig undersøge og behandle. I 2016 stod det klart, at han var blevet ramt af strubekræft. Først afslog han behandling men gik til sidst med til kemobehandling og operation, men med spredningen er det angiveligt kun et spørgsmål om tid, før han dør. Val Kilmer har efter at han er blevet opereret og har fået kemoterapi og har erkendt, at han er døende af kræft sluttet fred med sin bror, Mark, som han i mange år lå i strid med og ikke havde kontakt til i flere år på grund af Kilmers religion.

Sponsoreret indhold