Hollywood12. maj 2015

Død ”Glee”-stjerne bliver mindet på sin fødselsdag

Cory Monteith døde af en overdosis, og på sin fødselsdag blev han mindet af sin forlovede Lea Michele
Af af
Cory Monteith
Cory Monteith
 Foto: All Over Press



En tragedie ramte fans og familie, da "Glee"-stjernen Cory Monteith blev fundet død efter en overdosis heroin i farlig kombination af alkohol på et hotelværelse i den canadiske storby Vancouver den 31. juli 2013.

Mandag - knap to år senere - mindedes Monteith' daværende forlovede, "Glee"-skuespillerinden Lea Michele, sin afdøde kæreste, som ville være fyldt 33 år mandag den 11. maj.

LÆS OGSÅ: Cory Monteith: Derfor døde han

- Vi elsker dig Cory! Tillykke med fødselsdagen, skriver den 28-årige Golden Globe-nominerede skuespillerinde blandt andet i en rørende Twitter-besked efterfulgt af et rødt hjerte til et billede af en trommespillende Monteith.

Efter Monteith' tragiske død blev skuespilleren mindet ved et special-afsnit af den populære musicalserie, og på étårsdagen for hans dødsfald hyldede Michele også sin afdøde forlovede.

LÆS OGSÅ: Ven om Cory Monteith: Han så bedre ud end nogensinde før

- Vi holder dig i vores hjerter i dag, og hver eneste dag husker vi dit smil. Vi vil altid savne og elske dig, skrev hun tilbage i 2014.

Michele har efter sin forlovedes død kæmpet hårdt for at komme oven på efter tragedien, fortalte hun fem måneder efter Monteith' overdosis i et talkshows-interview med Ellen DeGeneres.

LÆS OGSÅ: Hollywood-chok: "Glee"-stjerne fundet død

- Jeg tror, der kommer et tidspunkt, hvor man kan vælge at lade sig slå ud af sorgen, eller man kan vælge at rejse sig. Og det er det, jeg prøver at gøre. Også fordi jeg ved, at det er det, han ville have ønsket, sagde skuespillerinden til DeGeneres.

Michele har skrevet nummeret "If You Say So" i samarbejde med hitsangerinden Sia som en hyldest til sin kærlighed for Monteith.

Hør nummeret her.

Og læs Micheles rørende tweet her.

Sponsoreret indhold