Disse stjerner har knaldet i fly

sexedefly

Vi har samlet en liste over de celebre navne, der har udnyttet et flys toilet – eller måske slet ikke engang er nået så langt – for at dyrke sex og lignende aktiviteter i de højere luftlag i umiddelbar nærhed af andre mennesker.

At knalde på et fly indebærer automatisk, at man bliver medlem af den uofficielle klub ”Mile High Club”. Der findes mange andre specifikke kriterier for, hvad der præcis kræves for at blive medlem af klubben: såsom højden i luften og omfang af andre mennesker.

Men at dømme ud fra den her liste med kendisser, som kommer med slibrige detaljer om deres seksuelle færden i de højere luftlag, har ting som flytype og krav om at nå til flytoilettet ikke interesseret dem. Det har kun handlet om den påtrængende lyst til at lette trykket. Både alene, sammen med en partner eller en ukendt!

Af personer, som ikke nåede kravet til listen, men som fortjener en kort omtale, kan nævnes skuespilleren Ralph Fiennes, der fandt en flyansat til at have samleje med.

Desuden har sådan en uskyldig, aldrende sangerinde som Barbra Streisand – der nu er fyldt 73 – også haft sex på et fly.

Men tag et kig i vores galleri toppen af artiklen for at finde endnu mere kendte ansigter, der er blevet medlem af ”Mile High Club”.  

man fristes jo helt til at citere Phil Collins: "I can feel it in the air tonight..."

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close