Hollywood30. september 2015

PAS PÅ! Disse stjerner giver dig virus

Britney Spears og en håndfuld andre kunstnere kan risikere at inficere din computer med vira, hvis du ikke passer på
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.02769702.jpg
 Foto: All Over Press

Sangerinden Britney Spears ligger højt oppe på en liste, udarbejdet af anti-virusprogrammet McAfee, hvor der er størst mulighed for at få virus på computeren, hvis du klikker på en side med deres navn på.

Hvis du søger på sangstjerner som Jay Z, Britney Spears eller Katy Perry, skal du være ekstra opmærksom, hvilke links du klikker videre på, skriver McAfee.

Anti-virusprogrammet McAfee har offentliggjort en liste over de ti største søgninger på stjerner, som kan indebære en virusinfektion, hvis du klikker videre på de relaterede links.

For eksempel er der hele 13.6 procent chance for, at du kan få en virus på din computer, hvis du søger på sangstjernen Lorde – og hun ligger alligevel ret langt nede på listen.

Øverst på listen finder vi den hollandske DJ Armin van Buuren, som med hele 17.9 procent i en relateret søgning kan give dig virus på maskinen.

Ifølge McAfee er der dog en logisk forklaring på fænomenet.

Artisterne er nemlig ikke ude på at udbrede ondsindede virusprogrammer på dine elektroniske maskiner. Problemet opstår ofte i sammenhæng med, at udover at folk søger på kunstnerens navn, så søger de samtidig på ord som ”torrent”, ”mp4” eller ”free”.

Den slags ord-søgninger er ofte koblet sammen med links, der har stor sandsynlighed for at give dig en virus på din computer.

Så vær varsom med dine søgninger på nettet.

Du kan se den fulde liste her:

1) Armin van Buuren (17.9 %)

2) Luke Bryan (17.6 %)

3) Usher (16.7 %)

4) Britney Spears (16.4 %)

5) Jay Z (15.8 %)

6) Katy Perry (14.9 %)

7) Amy Schumer (14.7 %)

8) Betty White (14.0 %)

9) Lorde (13.6 %)

10) Nina Dobrev (13.2 %)

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold