Hollywood 8. juni 2018

Blir’ det bedre? DiCaprio, Pitt OG Dylan McKay spiller sammen i ny film

Alle kvinder, der husker 90’erne, glæder sig formentlig til senere på året, hvor en ny Quentin Tarantino-film får premiere. ”Once Upon a Time in Hollywood” har nemlig de hotteste fyre fra 90’erne (og 00’erne) på rollelisten: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt og selveste Dylan McKay (alias Luke Perry)
Fotos: All Over

Var du en ung og forelsket tøse-teenager i 90’erne og 00’erne? Ja, så var dit teenageværelse formentlig plastret til med idolplakater af særligt tre frække fyre:

Frækkerten Brad Pitt. Svigermors drøm Leonardo DiCaprio. Og Beverly Hills 90210s mest flabede badboy Dylan McKay, aka Luke Perry.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De tre fyre smeltede pigehjerter over hele verden, og de gør de heldigvis stadig den dag i dag. Og nu kan vi alle sammen glæde os ekstra meget til efteråret, hvor vi får et (forhåbentlig frækt og lækkert) gensyn med dem alle tre… sammen… i en ny Quentin Tarantino-film.

Jubii! Bliver det meget bedre? Næppe.

Den nye film har fået titlen ”Once Upon a Time in Hollywood”, og der er indtil videre ikke sluppet alt for meget info ud om den nye film, der altså har de tre A-navne på rollelisten.

Luke Perry er på rollelisten i den kommende Quentin Tarantino-film. Yeah! Foto: All Over Press

Instruktør Tarantino har dog forklaret, at filmen kommer til at foregå i Hollywood i 1969 – mes hippietiden er på sit højeste.

Her forsøger Rick Dalton (spillet af Leonardo DiCaprio), der er en tidligere western-stjerne på TV, og hans stuntdouble Cliff Booth (Brad Pitt) at klare sig i Hollywood. Men det er ikke helt let, for Rick har en kendt nabo i form af Sharon Tate (hun var som bekendt skuespillerinden, der blev myrdet af Charles Manson i 1969).

Brad Pitt i “Inglourious Basterds” fra 2009. Foto: All Over Press

Om filmen kommer til at kredse om det sandfærdige drab på Sharon Tate, vides ikke.

Det må vi vente med at se, til filmen får premiere til august.

Rollen som Sharon Tate spilles af Margot Robbie, mens Beverly Hills 90210-stjernen Luke Perry skal spille rollen som Scott Lancer.

Også stjerner som Damien Lewis (kendt fra blandt andet Netflix-serien ”Homeland”), Dakota Fanning og Emile Hirsch er på rollelisten.

Leonardo DiCaprio i “Django Unchained” fra 2012. Foto: All Over Press

Både Brad Pitt og Leonardo DiCaprio har tidligere arbejdet med den anmelderroste og prisvindende instruktør Quentin Tarantino.

Brad Pitt spillede således med i “Inglourious Basterds” fra 2009, mens Leonardo DiCaprio spilled med i “Django Unchained” fra 2012.

Sponsoreret indhold