Hollywood2. marts 2016

Dette Adele-billede ser helt normalt ud – men vent til du vender det om...

Vender du et tilsyneladende helt normalt billede af Adele på hovedet, dukker der en langt mindre pæn sangerinde op
https://imgix.seoghoer.dk/adele_paa_hovedet.jpg

Ved første øjekast ligner det bestemt ikke, at der er noget galt med dette billede, der er taget fra den britiske musiker Adeles sidste album ”25” – andet end at det naturligvis vender på hovedet.

Men vent til du vender billedet om. For så dukker der pludseligt en noget mere uhyggelig udgave af den ellers så smukke sangerinde frem – og det mystiske billede bliver lige nu delt flittigt på de sociale medier.

https://imgix.seoghoer.dk/adele_paa_hovedet.jpg

Det ligner umiddelbart bare et billede af Adele, der er vendt på hovedet. Foto: TheShadeRoom/Instagram

Hvis du ikke allerede nu har opdaget det, er det Adeles læber og øjne, der er skyld i den mærkværdige transformation, når du vender billedet på hovedet.

For ”Hello”-sangerindens læber og øjne er blevet redigeret i fotoshop og vender nu helt modsat af, hvad de burde – og det er er altså dét, der giver det pudsige resultat, når du vender billedet om.

https://imgix.seoghoer.dk/adele_fra_album_25.jpg

Her er det "rigtige" billede af Adele - det stammer fra hendes album "25", som udkom i november sidste år.

Selv om det ikke helt vides, hvem der først ændrede på billedet, valgte Instagram-brugeren The Shade Room at dele billedet til sine 3,7 millioner følgere fredag – mere end 9.000 har siden kommenteret billedet eller ”tagget” deres venner i det.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_1.png

Sponsoreret indhold