Hollywood 18. november 2015

Heidi Klums eksmand: Det var et cirkus

Seal og den forhenværende supermodel fornyede deres ægteskabsløfter hvert år inden skilsmissen, selv om soulsangeren fandt det latterligt
All Over Press

I medgang og modgang lovede Heidi Klum og Seal i sin tid hinanden evig troskab, og derfor indvilgede sangeren også i fruens fikse idé om at forny ægteskabet hvert eneste år.

Men bag facaden indrømmede den 52-årige sanger for nylig i et radiointerview på SiriusXM, at påfundet var latterligt, skriver Daily Mail.

- For at være ærlig var det min ekskones idé. Jeg ved ikke, hvor nødvendigt det var at forny vores bryllupsløfter hvert år. Det udviklede sig til lidt af et cirkus, som jeg ærlig talt ikke var glad for, for jeg er notorisk en meget privat person, erkendte "Kiss from a Rose"-crooneren i radiointerviewet.

Seal indvilgede modvilligt i fruens selvopfundne ritual, selv om han krummede træer, når hun krydrede ceremonien med temaer som "white trash" og "rastafari".

- Jeg gjorde det, fordi det glædede hende og ikke mindst for vores families skyld. Uanset hvad vores familie havde brug for eller følte, de havde brug for, gjorde jeg det og bakkede op omkring det.

- Når man er gift, bliver man samtidig en holdspiller. Man skal acceptere, at man har forskellige måder at leve livet på og gøre alt, hvad man kan for at støtte sin partner, lød det fra soulsangeren, der i dag har fundet kærligheden på ny i forholdet med modellen Erica Packer, mens kunsthandleren Vito Schnabel har stukket snablen i Klum.

[node:aller-related-content]

Seal og Klum fandt sammen, mens hun ventede barn med den tidligere Formel 1-manager Flavio Briatore, og sangeren var ved hendes side, da hun fødte datteren Helene, som i dag er 11 år gammel.

Efterfølgende adopterede han pigen, og parret fik senere sønnerne Henry, Johan og datteren Lou sammen, som i dag er henholdsvis 10, otte og seks år gamle, inden Klum søgte om separation fra Seal i 2012 efter syv års ægteskab.

- Seal har aldrig været den typiske far, der tog af sted med sin mappe om morgenen og kom hjem igen ved aftenstid. Han rejste hele tiden, og børnene vidste, det var en del af hans job. Jeg var både deres mor og far, sagde 42-årige tyske Klum for nylig til Redbook.

Sponsoreret indhold