Det skal Justin Bieber på Valentins Dag

Med handling følger konsekvenser, og det må teenagefænomenet sande

Med handling følger konsekvenser, og det må teenagefænomenet sande

Foto: All Over

For de fleste betyder den 14. februar blomster, kys og kærlighed. Men for den uvorne popknægt Justin Bieber kan den kommende Valentins Dag gå hen og blive den værste nogensinde.

Se også: Justin Bieber: Videoen fra fra første gang i retten

I hvert fald skal sangeren tilbringe dagen i vidneskranken, hvor han står sigtet for spirituskørsel, efter han for nylig blev stoppet af politiet i Miami Beach for at køre gaderæs i en lejet Lamborghini. Det skriver MTV News.

Ud over spritkørsel er den 19-årige Bieber også sigtet for at modsætte sig anholdelse og for at køre uden et gyldigt kørekort. Og trods tidligere forlydender, så er det alle tre punkter, som Bieber skal svare på spørgsmål om, når han om to uger skal møde i retten.

- Alle tre sigtelser er stadig gældende, siger presseofficer ved Miami Beach Police Department Bobby Hernandez til MTV News.

Læs også: Bieber svines på Twitter

Ifølge ham blev Bieber stoppet i den lejede luksusbil, fordi han havde et "usædvanligt køremønster". Bieber har siden indrømmet, at han havde drukket, røget joints og taget receptmedicin, inden han satte sig bag rattet.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close