Hollywood7. september 2016

Det laver Hollywoods største stjerners børn og børnebørn i dag

Clark Gable, Audrey Hepburn og Michael Landon var nogle af deres tids største stjerner. SE og HØR har set nærmere på deres efterkommere
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.jpg
 All Over

I dag er Hollywood domineret af navne som Brad Pitt, Jennifer Lawrence og Christian Bale. Men for mange år siden var det stjener som Clark Gable, Audrey Hepburn og Michael Landon, der tiltrak sig alles opmærksomhed, når de medvirkede i storslåede dramaer.

Selv om Clark Gable døde i 1960 i en alder af kun 59 år, lever hans velkendte efternavn videre. Og det samme er tilfældet med mange af de andre af Hollywoods store ikoner fra den gyldne æra.

SE og HØR har researchet lidt på, hvad børn og børnebørnene laver i dag:

Clark Gable
Han tog hele verden med storm som førsteelskeren Rhett Butler i "Borte med blæsten" fra 1938. Kongen af Hollywood, som han blev kaldt, levede også en stormfyldt liv, når han ikke stod foran kameraet. Hele fem gange sagde han ja til en kvinde, og det kom der to børn ud af.

Judy Lewis var resultatet af en kort affære mellem Gable og Loretta Young. Først da Judy var i 30'erne, fik hun at vide, at hendes biologiske far var Clark Gable, og på det tidspunkt var han gået bort. Lewis døde i 2011 i en alder af 76 år.

https://imgix.seoghoer.dk/30.191290.jpg

Clarks andet barn blev født fire måneder efter skuespilleren død. Moderen var skuespilleren Kay Williams, og hun navngav sin søn John Clark Gable. Han er i dag 55 år, og endte i 2013 i mediernes søgelys efter et trafikuheld, hvor han angiveligt kørte med alkohol i blodet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.239210k.jpg
 All over

Johns to børn, og dermed Clark Gables børnebørn, har også forsøgt at bruge deres velkendte efternavn til at få succes i underholdningsbranchen.

27-årige Clark James Gable har et par film på cv'et, mens søsteren Kayley har deltaget i MTVs realityshow "Paris Hiltons My new BFF".

https://imgix.seoghoer.dk/10.1392966j.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/8.01800107.jpg

Michael Landon

Hvem husker ikke den idylliske fortælling om familien Ingalls i "Det lille hus på prærien" eller Little Joe i "Bonanza". Amerikanske Michael Landon var en af de største TV-stjerner op gennem 60'erne, 70'erne og 80'erne, før han døde som kun 54-årig af kræft i 1991.

Landon fik i alt ni børn i løbet af sine tre ægteskaber. Heraf var han biologisk far til seks af dem.

.

Audrey Hepburn var ikke kun kendt for sit talent på det store lærred men også for sin sans for mode og stil. Og det er gået i arv til skuespillerens barnebarn Emma Ferrer.

Den 22-årige kunststuderende arbejder som model, og prydede i 2014 modemagasinet Harper's Bazaar. Hun lader gerne fans få et indblik i sit liv, når hun lægger fotos ud på Instagram.

Desværre nåede Emma aldrig at møde sin berømte farmor, der døde i 1993.

https://imgix.seoghoer.dk/8.11799885_0.jpg

Sponsoreret indhold