Grådkvalt musiker: - Det er vores hjem til venstre!

Robin Thicke har mistet sit hjem i de voldsomme skovbrande i Californien.

Robin Thicke har mistet sit hjem i de voldsomme skovbrande i Californien.

Foto: Instagram

41-årige Robin Thicke og hans gravide hustru nåede akkurat at blive evakueret fra deres milliondyre hjem i Malibu, før at de voldsomme skovbrande i området ødelagde alt.

Musikeren og hans gravide hustru April Love Geary flygtede med parrets to børn fredag, før at flammerne kort efter nåede parrets milliondyre bungalow i Malibu.

Hjemmet, som nu er blevet opslugt af flammerne, købte parret for svimlende 15 millioner kroner tilbage i 2014.

I weekenden delte den 41-årige musiker flere billeder, der viste omfanget af de enorme skovbrande. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Our home is just to the left! Praying

Et opslag delt af Robin Thicke (@robinthicke) den

Lørdag delte han blandt andet et foto på sin Instagram-profil, der viste, hvordan de enorme brande nærmede sig hans hjem. Til billedet skrev han:

- Vores hjem er lige til venstre! Vi beder!

Samme dag kunne familien dog konstatere, at deres hjem var blevet opslugt af flammerne.

Artiklen fortsætter under billedet...

Robin Thicke er langt fra den eneste kendis, der har mistet alt som følge af brandene, der kaldes de værste i Californiens historie.

Også skuespiller Gerard Butler har mistet sit hjem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Brandene har hærget siden torsdag aften, og man forventer, at der vil gå op mod tre uger, før man har kontrol over brandene. Foto: MEGA

Den 48-årige skuespiller har også delt et hjerteskærende foto af sit hjem, der er blevet fuldstændig opslugt af flammerne.

Til billedet skriver Gerard Butler:

- Vendte tilbage til mit hus i Malibu efter evakuering. Hjerteskærende tid på tværs af Californien. Inspireret som altid af modet, ånden og ofrene fra brandfolkene, skriver Gerard Butler som kommentar til billedet på Instagram, hvor han også takker brandvæsenet i Los Angeles og opfordrer til at støtte dem.

Særligt den nordlige del af Californien er ramt af de voldsomme brande. 31 meldes indtil videre omkommet i flammerne, mens over 200 savnes.

Over en kvart million indbyggere er blevet evakueret fra Californien, der siden torsdag har været ramt af flere ukontrollerede brande, der er opstået som følge af tørke og kraftige vinde.

Artiklen fortsætter under billedet...

Robin Thickes kone delte dette foto på sin snapchat, efter at de lørdag fik lov til at vende hjem til deres nedbrændte hus. Foto: Snapchat

Det var kombinationen af ekstrem tørke i området og kraftig blæst, der torsdag aften fik en mindre brand i det nordlige Californien til at udvikle sig til et gigantisk brand, der spredte sig til et område på mere end 400 kvadratkilometer.

Ilden spredte sig på et tidspunkt med over 20 kvadratkilometer i timen. Det svarer til, at branden spredte sig til et område på størrelse med Fælledparken i København for hvert halvandet minut.

Artiklen fortsætter under billedet...

Brandene har allerede kostet over 30 mennesker livet. Foto: MEGA

Indtil videre er mindst 31 personer døde i branden, mens 228 er meldt savnet. Tallene justeres dog løbende, og myndighederne frygter, at tallene vil blive endnu højere. Myndighederne formoder desuden, at der vil gå tre uger, før brandene er under kontrol.

Også Kim Kardashian er blandt de kendisser, der er været på flugt som følge af brandene. I al hast måtte hun flygte fra sit milliondyre hjem i Los Angeles torsdag aften.

Den 38-årige realitystjerne fortalte efterfølgende på sin egen Instagram-profil, at hun blot havde en time til at pakke sine vigtigste ejendele, før hun i al hast måtte flygte fra sit hjem i Hidden Hills i Californien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Helikoptere kaster vand ud over brandene. Foto: MEGA

Kim Kardashian havde først filmet den enorme skovbrand fra sit eget privatfly, men da hun landede, gik det op for hende, at branden var i fare for at brede sig til hendes og ægtefællen Kanye Wests milliondyre hjem.

- Er lige landet derhjemme og havde en time til at pakke og evakuere. Jeg beder til, at alle er i sikkerhed, skrev Kim Kardashian som kommentar til de billeder, som hun delte på sin Instagram-story i forbindelse med brandene.

De voldsomme brande truede også området Calabasas, hvor Kim Kardashians søster Kourtney bor. Kourtney valgte også at evakuere sit hjem.

Brandene i Los Angeles har ædt store dele af området. Foto: LA County Sheriff'sTwitter

Kim Kardashian filmede selv brandene, som altså endte med at true hendes eget hjem. Foto: Instagram

[node:cta:34749]

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close