Hollywood6. februar 2015

- Det er tid til at lade Bobbi Kristina dø!

Lægerne er hudløst ærlige om Whitney Houstons datters fremtidsudsigter
Af af
Bobbi Kristina Browns liv står angiveligt ikke til at redde.
Bobbi Kristina Browns liv står angiveligt ikke til at redde.
 Foto: All Over Press21-årige Bobbi Kristina Brown, der er datter af den afdøde mega-stjerne Whitney Houston og rapperen Bobby Brown, skal have lov at dø, lyder det fra de læger, der siden lørdag formiddag har våget over den bevidstløse datter af stjerne-ægteparret.

Hun har siden lørdag været lagt i kunstig koma af lægerne.

LÆS OGSÅ: Kritisk for Whitneys datter

Torsdag forlød det ifølge flere medier, at lægerne havde slukket for respiratoren, og at familien forberedte sig på at tage afsked med Bobbi Kristina.

Men celebrity-sitet tmz.com, der angiveligt har kilder i inderkredsen omkring Bobby Brown, rapporterer, at familien stadig klynger sig til håbet om et mirakel.

TMZ rapporterer samtidig, at Bobbi Kristinas elskede mormor, Cissy Houston, endnu ikke har set sit døende barnebarn, men at det er ved at blive arrangeret, at Cissy Houston kan komme til Emory University Hospital i Atlanta, hvortil Bobbi Kristina, blev overført, da man havde en formodning om, hvor galt det var fat.

På Emory University Hospital er de specialister i neurologi, og allerede først på ugen forlød det, at Bobbi Kristinas hjernefunktion var væsentlig nedsat, og udmeldingerne fra hospitalet tyder på, at lægerne mere eller mindre har givet op og ikke kan gøre mere for den unge kvinde.

LÆS OGSÅ: Whitneys datter i kunstig koma

Bobbi Kristina blev lørdag klokken 10.25 fundet liggende med hovedet nedad i et fyldt badekar i sit hjem i staten Georgia.

Hun var bevidstløs og klinisk død og blev genoplivet af sin mand Nick Gordon og tilkaldt ambulancepersonale.

Kilder fra familien fortæller, at det nu er Bobbi Kristinas far, Bobby Brown, der holder hendes videre skæbne i sine hænder.

Men angiveligt vil Bobby Brown ikke træffe det smertefulde valg i dag og insisterer på at vente til efter weekenden.

LÆS OGSÅ: Whitney Houston døde fattig

Og timingen kunne ikke være værre for Bobby Brown, som har fødselsdag i dag, den 5. februar.

Ifølge tmz.com håber Bobby Brown på et mirakel, fordi en eller anden langt ude i hans omfangsrige familie en gang kom ud af en koma efter otte dage.

Bobbi Kristinas mor, Whitney Houston, blev fundet død i et badekar den 11. februar 2012 i Beverly Hills.

Sponsoreret indhold