Hollywood12. januar 2017

Kendall Jenner afviser plastikkirurgi: Det er crazy

Hvis der er en ting, der er så sikkert som amen i kirken, så er det, at Kendall Jenner ikke har tænkt sig at benytte sig af plastikkirurgi, men rygterne svirrer alligevel
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.0809970811.jpg
 Foto: All Over

Kendall Jenner har været forfulgt af rygter om, at hun har fået foretaget plastikkirurgi i ansigtet.

Det passer dog ikke, fortæller Kendall selv på sin hjemmeside.

De værste rygter startede, da Kendall havde lavet en live-video med sin lillesøster Kylie.

- Lige pludselig kom der fotos med overskrifter som: "OMG Kendall har fået sine læber lavet og har fået et ansigtsløft - Kig på hendes kindben. Kig på hendes næse". Det var crazy. Jeg svarede slet ikke på det, på det tidspunt. Fordi hvis jeg gjorde, så ville folk bare tænke: "Oh, så hun forsvarer sig selv. Så må hun være skyldig", fortæller Kendall i sit blogindlæg.

Faktisk synes Kendall, at det er helt latterligt, at nogle mennesker kan tro, at hun ville få lavet plastikkirurgi.

- Som model, hvorfor ville jeg få lavet et ansigtsløft? Det giver ikke nogen mening. Det er crazy, fordi nogle gange tror jeg, at folk bare gerne vil have, at jeg taber. Jeg fandt denne her Instagram-profil der var dedikeret til Kardashian-bashing, og den havde en masse følgere.

Heldigvis tager Kendall ikke de mange rygter alt for personligt.

- Jeg tager det aldrig personligt, men jeg blev berørt, fordi denne person havde dedikeret en hel side til at svine hele familien til. Folk glemmer, at de taler om rigtige mennesker, som har følelser og faktisk lever deres liv hver dag, skriver Kendall i sit blogindlæg.

Du kan se flere billeder af Kendall i galleriet herunder

Hotte Kendall Jenner

Sponsoreret indhold