Hollywood9. november 2011

Desperat Bieber: Du kan ikke smadre mig

Justin Bieber raser nu mod Mariah Yeater, der siger, hun er mor til hans baby. Det er løgn det hele, påstår pop-knægten
Justin er havnet i et voldsomt stormvejr
Justin er havnet i et voldsomt stormvejr
 Foto: All Over

Efter nogle travle dage i Europa, smadrer Justin Bieber nu en ordentlig knytnæve tilbage i fjæset på kvinden, der siger, hun er mor til hans baby.

- Du kan ikke ødelægge mig, skrev den 17-årige megastjerne på Twitter i går, efter en talsmand for Bieber garanterede, at en DNA-test vil blive gennemført, når Justin om 14 dage atter er på amerikansk jord. En test Biebers talsmænd forsikrer, vil vise den unge stjernes uskyld.

- I den forgange uge er alle rygter om mig blevet fremlagt i pressen. Jeg bliver nødt til at ignorere det. I det mindste har jeg alle mine fans, der har været der for mig, forsatte Bieber sin forklaring på Twitter.

Læs også: Han er også rasende

I SE og HØR kan du i morgen se alle billederne af Justins angivelige barn og af kvinden, der sagsøger ham for børnepenge.

Ifølge den nu 20-årige kvinde, Mariah Yeater, bollede teenagestjernen hende gravid efter en koncert i Staples-centeret i Los Angeles.

Barnet blev født i sommer, og Mariah har siden forgæves forsøgt at kontakte Justin Bieber for at kræve, at han betalte børnepenge.

Da han ikke vendte tilbage, gik Mariah til pressen og sagsøger nu stjernen.

Læs hele interviewet med Mariah i SE og HØR i morgen

Sponsoreret indhold