Hollywood20. oktober 2014

Derfor vil hun adoptere et barn

Susan Boyle vil være mor i en alder af 53 år
Susan Boyle vil øse sin kærlighed på en lille ny, hvis adoptionen lykkes.
Susan Boyle vil øse sin kærlighed på en lille ny, hvis adoptionen lykkes.
 Foto: All OverDen verdenskendte sangerinde Susan Boyle har taget en stor beslutning i sit turbulente liv. Hun vil nu være mor i en alder af 53 år.

- Jeg har så meget kærlighed at give. Jeg vil adoptere et barn, der ikke har så meget. Et barn, jeg virkelig kan give noget til. Som jeg kan gøre en forskel for, forklarer en ærlig Susan Boyle til den engelske avis Mirror.

LÆS OGSÅ: Susan Boyle søger job som kassedame

Susan Boyle, der lider af den form for autisme, som hedder aspergers, voksede ikke op med den succes, hun senere fik som sanger og finalist i talentprogrammet "Britain's Got Talent" i 2008. Derfor har hun planer om at være ekstra god og kærlig overfor sit kommende adoptivbarn, som skal få og opleve alle de ting, som hun selv til tider gik glip af.

- Jeg vil give et barn det, som jeg ikke havde, og det kan jeg gøre nu, siger Susan Boyle.

LÆS OGSÅ: Susan Boyle: Berømmelsen har ødelagt familien

Men selvom hun altid har været glad for børn og elsket sine nevøer og niecer, erkender Susan, at mange med det samme tænker, at hendes 53 leveår gør, at hun ikke får lov til at adoptere. Heldigvis er den stadig barnløse sangerinde fortrøstningsfuld.

- Jeg ved godt, at jeg er single og over 50 år gammel. Folk tror ikke, at jeg er seriøs, når jeg siger det (at jeg vil adoptere, red.), de griner af mig. Men vi får se, siger Susan Boyle, som har planer om at stoppe sangkarrieren på et tidspunkt, fordi hun gerne vil læse til dramalærer, så hun kan hjælpe folk med specielle behov.

LÆS OGSÅ: X Factor-Jasmin: Far fik mig til at grine

Sponsoreret indhold