Hollywood17. august 2016

Bieber fornærmet: Derfor ignorerer han Selena

Biebers folk møder Selenas undskyldning med stilhed. Pinligt for Gomez
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5790290n.jpg
 Foto: All Over

LOS ANGELES/SE og HØR: Ti nu stille, kvindemenneske!

Selena Gomez' undskyldning til Justin Bieber bliver i dag mødt med larmende stilhed fra den 22-årige popkonges folk. Sagen handler naturligvis om det nærmest apokalyptiske online skænderi mellem det tidligere par. I begyndelsen af ugen røg eks-parret i totterne på hinanden på de sociale medier - til hele verdens store forbløffelse.

Gomez, 24, mente, at Bieber skulle tage en tudekiks, fordi var pludselig blev rasende på sine fans over, at de kommenterede på billeder af hans nye kæreste, Sofia Richie. Det sendte Bieber helt op i det røde felt. Nu fortæller Bieber-kilder til TMZ, at de er godt og grundigt trætte af Selena Gomez kværuleren på Justins sociale medier. De mener nemlig, at Selena forsøger at score nye følgere via ham. Og derfor har Justin valgt simpelthen at "ghoste" Selena. Det betyder, at han nu ignorerer alt, hvad hun siger.

Ifølge kilderne er det også Selenas forsøg på at holde kontakten med Bieber, fordi hun aldrig rigtig er kommet sig over bruddet. Derfor er der også en vis grad af jalousi over for Sofia inde i billedet, og Bieber gider ikke høre på eks-kæresten. Gomez forsøgte ellers tirsdag at sige undskyld - men den undskyldning bliver nu nærmest pinlig, fordi Bieber altså ikke har tænkt sig at hverken godkende eller anerkende den. Kilder siger også, at Bieber aldrig skrev, at Selena var utro. Det var såkaldte "trolls", der angreb Biebers profil.

Bieber danner lige nu par med Lionel Richies 17-årige datter, Sofia.

Se galleri her af Bieber og Gomez da de var kærester:

Bieber og Gomez - så søde var de sammen

Sponsoreret indhold