Hollywood25. marts 2014

Derfor har kæresten bukserne på i privaten

Lady Gagas mand styrer derhjemme
Lady Gaga havde ondt i tænderne og måtte opereres: Foto: All Over Press
Lady Gaga havde ondt i tænderne og måtte opereres: Foto: All Over PressNår hun står på scenen, får man et indtryk af, at sangerinden Lady Gaga er en powerkvinde hele vejen igennem.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga flasher missen

Dog forholder det sig ikke helt sådan, når hun er hjemme i privaten. Her er det nemlig hendes kæreste, skuespilleren Taylor Kinney, der får lov til at tage føringen.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga helt nøgen

- Han bestemmer fuldstændig. Når jeg først er kommet hjem og har smidt skoene, laver jeg aftensmad til ham, siger sangerinden under et interview med radiostationen, Sirius XM, hvor den berømte radiovært Howard Stern også husrerer.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a40667f2d1c24270bd47e529b713f1f6.jpg


Lady Gaga på vej fra Z100 i New York. (Foto. Splash)

Det er et meget bevidst valg fra sangerindens side, at hun lader kæresten styre showet derhjemme. Gaga mener nemlig, at det er usundt for et forhold, hvis kvinden konstant er efter manden.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga kommer til Danmark

- Jeg bestemmer hele dagen, og det sidste, jeg har lyst til, når jeg kommer hjem, er, at fortælle ham, hvad han skal gøre, forklarer Gaga.

LÆS OGSÅ: Lady Gaga skal synnge fra rummet

Den 27-årige sangerinden har dannet par med Taylor Kinney siden 2011. Kinney medvirker blandt andet i den amerikanske tv-serie Chicago Fire, der handler om livet på en brandstation i den amerikanske millionby.

Sponsoreret indhold