Se, Selena! Derfor har Hailey Baldwin ring på DEN finger

Hailey Baldwin og Justin Bieber hygger sig i Brooklyn, New York.

Hailey Baldwin og Justin Bieber hygger sig i Brooklyn, New York.

Foto: All Over Press

I går vakte Hailey Baldwin, 21, opsigt, da hun i tæt omfavnelse med Justin Bieber, 24, kunne fremvise en glitrende ring på den finger, hvor forlovelsesringen normalt sidder

De to turtelduer er på det seneste blevet set sammen utrolig mange gange på utrolig kort tid, og nu mener det amerikanske gossipsite Hollywood Life at vide, hvorfor Bieber og Baldwin er så offentlige med deres romance. 

- Han er glad for og stolt af at være sammen med hende, og han har ikke noget mod at vise deres genfundne romance rundt omkring, fortæller en kilde om parret, der i den seneste uge er blevet fotograferet i både Miami og New York City. 

Men det er ikke kun fordi, han er glad for den 21-årige model, ifølge Hollywood Life er det også for at fange eks'en Selena Gomez' opmærksomhed. 

I foråret gjorde Justin Bieber det forbi med on/off-kæresten Selena Gomez, og hun er da heller ikke helt ude af billedet. 

- Han savner da Selena, men hvis de ikke kan være sammen, så har han ikke noget problem med, at hun ser, at han er videre med en, som altid har været der for ham, forklarer insideren. 

De mange billeder af Justin Bieber og Hailey Baldwin sammen, og især dem hvor hun flasher ring, har da også påvirket Gomez, afslører en anden kilde over for Hollywood Life

- Selena er godt klar over, Justin og Hailey hænger ud sammen igen, og selvfølgelig gør det ondt. Hun har stadig dybe følelser for Justin, til trods for hvad der er sket, så er der stadig meget kærlighed mellem dem. Det er smertefuldt for hende at se, at han er sammen med Hailey igen, men sådan er det, konstaterer Hollywood Lifes kilde. 

Hailey Baldwin og Justin Bieber har travlt - i hvert fald med at komme helt tæt på hinanden. 

Det var bare i denne weekend, at de to eks'er blev set sammen igen for første gang

Et par dage efter dukkede der en række billeder op, hvor de to nussede løs på hinanden på en terasse i Miami, og i går dukkede der så fotos op af turtelduerne, der antød, at forholdet var RET seriøst

GALLERI: Se alle billederne af Hailey Baldwin og Justin Bieber sammen nederst på siden. 

Onsdag aften nød parret en middag sammen med en flok venner på restauranten Cecconi's i Brooklyn, New York. 

Her lagde parret bestemt ikke skjul på, at de var vilde med hinanden, for Justin Bieber lagde kærligt armen rundt om modellen. 

Og Hailey Baldwin lagde heller ikke skjul på en glimtende diamantring på DEN finger - faktisk holdt hun den adskillige gange op for ansigtet, så fotograferne rigtig kunne knipse løs. 

Se billederne af Hailey Baldwin med sin glitrende ring i galleriet her: 

Hailey Baldwin med ring på fingeren - juni 2018

 
 
 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close