Hollywood1. september 2015

Se billederne: Derfor brød Bieber i VIRKELIGHEDEN sammen

Søndag aften fik tårerne frit løb hos Justin Bieber, efter at den 21-årige popstjerne havde været på scenen til det årlige MTV VMA-show i Microsoft Center i Los Angeles

Justin Bieber til MTV VMA

Mange kalder ham ”en lille forkælet møgunge”, der ikke laver andet end ballade og dårlig musik. Men søndag nat dansk tid fik verden et noget andet indtryk af den canadiske popstjerne Justin Bieber.
For efter at den 21-årige popdreng havde optrådt med sin medley-version af sangene 'Where are you now' og 'What do you mean' til MTVs VMA-show, brød han fuldstændig sammen på scenen.
Tårerne piblede frem, og Justin Bieber måtte flere gange bukke sig ned og hvile sine hænder på knæene. Den grædende popstjerne fik straks internettet til at koge, for hvad fik den ellers så selvsikre stjerne til at bryde sammen? Flere mente, at han måtte være på randen af et nervøst sammenbrud, mens andre drillende mente, at Justin Bieber var blevet mobbet ude bagved af sine musikkolleger. Men tårerne skyldtes noget helt andet, afslører en kilde tæt på Justin Bieber nu ifølge det amerikanske medie Huffington Post.
Tårerne skyldtes, at popsangeren var ren og skær overvældet efter sin optræden. Du kan se billeder af hans optræden øverst i denne artikel. - Han havde arbejdet så hårdt, ikke kun på denne optræden, men også med sig selv. Han vidste ikke, om folk ville acceptere ham. Da han så, at de havde rejst sig og stod og jublede, blev han helt overvældet, siger en kilde tæt på Justin Bieber ifølge det amerikanske medie. - Sidste gang han var til et awardshow, buuhede folk ad ham. Denne gang blev han tiljublet. Det betød en masse for ham, siger kilden med henvisning til blandet hans deltagelse i Billboard Music Awards i 2013 og til Fashion Rocks året efter. Du kan se billeder fra hans optræden øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold