Hollywood29. oktober 2017

Paris Jackson: Derfor barberer jeg ikke ben

Michael Jacksons datter viser stolt sine ubarberede ben frem på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9028016c.jpg
 Foto: All Over Press

Paris Jackson, Michael Jacksons 19-årige datter, har taget et valg, der gør op med nutidens skønhedsideal: Hun har droppet skraberen og lader den naturlige kropsbehåring herske på både benene og i armhulerne.

Allerede tilbage i august vakte Paris Jackson opsigt, da hun dukkede op på den røde løber til MTV VMA's i en svinedyr Dior-kjole og ubarberede armhuler, og nu poster Michael Jacksons datter et billede på Instagram, der for alvor slår fast, at hun er til det naturlige look.

Artiklen fortsætter under billedet.

Billedet af hendes ben helt au naturel er slet og ret - men meget passende - akkompagneret af en kaktus-emoji.

Sang-datteren har slået kommentarer til billedet fra, men det har høstet knap 27.000 likes fra hendes 2,2 mio. Instagram-følgere.

Tidligere fortalte Paris Jackson ifølge magasinet Life & Style, at hun aldrig ønskede at svinge skraberen igen.

- Hvis du ikke kan konkurrere med dine brødre om, hvem der kan gro de længste hår på benene, har hun tidligere ytret på Instagram.

I det hele taget har den unge kendisdatter igen og igen måtte forsvare sit fravalg af skraber.

Artiklen fortsætter under tweetet.

Med en hentydning til den populære serie "Game of Thrones" hentyder Paris Jackson til, at hun ikke barberer sig, så hun kan holde varmen med den ekstra "pels".

- Det er slet ikke gået op for mig, at folk ville blive så sure over mine armhule-hår, har hun tidligere fortalt i sin Instagram-story.

- Jeg troede slet ikke, det ville være et problem. Det er sjovt, tilføjer Paris Jackson.

- Folk er virkelig rasende. Jeg ville ønske, jeg kunne dele nogle af de svar, jeg har fået. Man kan bare se, hvor rasende folk er... Jeg elsker hår, sved og kropslugt. Jeg f*cking elsker det og synes, det er fantastisk. Nogle folk synes, det er super ulækkert, specielt på piger, men alle mennesker gør det. Det er naturligt. Kom videre, lød kamptalen yderligere.

I galleriet kan du se andre kendte, der har droppet skraberen.

Kendte med hår under armene

Sponsoreret indhold