Derfor bader alle stjernerne i isvand

Hvad har de fire stjerner til fælles? Find ud af det i artiklen

Hvad har de fire stjerner til fælles? Find ud af det i artiklen

Foto: AOP


Normineringslege hvor folk nominerer hinanden til at udføre noget bestemt, tager fart på de sociale medier. Nu er en række kendte gået med på legen. Udfordringen går ud på at få smidt en spand isvand over sig - eller donere 100 dollars til forskningen i amyotrofisk lateral sklerose (ALS)

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki sviner Rory McIlroy

Blandt andre Justin Bieber, den brasilianske fodboldspiller Neymar, Facebooks grundlægger Mark Zuckerberg og vores egen Caroline Wozniacki har taget udfordringen til sig og er blevet badet i isvand.

Opslag af Mark Zuckerberg.


LÆS OGSÅ: Rory McIlroy: Det går meget bedre uden Caroline Wozniacki

Med til historien hører selvfølgelig også, at de kendte nominerer andre fremtrædende personer til at gøre dem kunsten efter. Mark Zuckerberg har blandt andre nomineret Netflix-skaberen Reed Hastingsog Microsoft-grundlæggeren Bill Gates. Caroline Wozniacki har sendt udfordringen videre til sin gode tennisveninde Serena Williams.

LÆS OGSÅ: Caroline kaster sig over ny sportsgren

Det officielle hashtag #ALSicebucketchallenge er blevet ekstremt populært. En opgørelse som SE og HØR har foretaget viser, at det er brugt lidt over 715.000 gange på Twitter den seneste måned. På Instagram er hashtagget brugt lidt over 315.000 gange.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close