Hollywood17. august 2016

Depp og Amber bliver skilt: Se hvor lykkelige de var

Johnny Depp punger ud efter 15 måneders ægteskab med Amber Heard. Men de så altså lykkelige ud, før dramaet begyndte. Se billeder af eksparret her.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18.02843498.jpg
 Foto: All Over

Det har været heftigt mellem Johnny Depp og Amber Heard, efter det kom frem, at de skulle skilles efter blot 15 måneder som ægtefolk.

Amber var ude og beskylde Johnny for vold, og han har affærdiget hende med at være ude efter hans penge - og også fremturet med beskyldninger om, at hun skulle have været utro med Billy Bob Thornton.

Men nu er der kommet mere ro over tingene, og som tidligere skrevet i dag - er parret nu enige om vilkårerne for skilsmissen. Johnny Depp kommer til at punge ud med syv mllioner dollars til Amber, som hun desuden vil donere videre.

Desuden afviser de i den officielle udmelding alle historier om vold eller forsøg på at få fisket ekstra penge ud af aftalen fra nogen af parternes side.

Men inden dramaet begyndte at udspille blev parret foreviget adskillige gange på den røde løber, og det så i hvert fald ud til, at der var både lidenskab og kærlighed mellem de to, der sammen indspillede filmen ”The Rum Diary”.

Se billederne af Johnny Depp og Amber Heard, da de stadig var lykkelige sammen lige her:

Depp og Heard skilles

Sponsoreret indhold