Denise Richards: Han ville dræbe mig

Charlie Sheen og Denise Richards var et superpar i Hollywood for få år siden - siden gik deres forhold fuldstændig galt

Charlie Sheen og Denise Richards var et superpar i Hollywood for få år siden - siden gik deres forhold fuldstændig galt

Foto: All Over

1. juledag blev Charlie Sheen anholdt for at have overfaldet sin kone, Brooke Mueller.

Derfor risikerer Hollywood-stjernen nu både at miste forældremyndigheden over parrets 2 sønner samt at skulle tilbringe 3 år bag tremmer - og Sheens chancer i retssagen er bestemt ikke blevet bedre, efter det er kommet frem, at anklagemyndigheden muligvis vil indkalde hans ekskone, skuespilleren Denise Richards, som vidne.

39-årige Richards søgte nemlig om et polititilhold mod sin eksmand i 2005, og der kom hun med et vidneudsagn, som anklagemyndigheden i Aspen finder særligt interessant.

Faldt med datter i armene

- Charlie skubbede mig med sine 2 hænder placeret mellem mine skuldre. Jeg blev tvunget baglæns og snublede over noget af børnenes legetøj, inden jeg faldt på gulvet med vores datter Lola i armene, udtalte Denise Richards dengang.

Ifølge politirapporten var 44-årige Sheens reaktion på faldet at pege truende på sin daværende kone og råbe: "Jeg håber du fucking dør din kælling", inden han forlod rummet, mens han råbte, at han ville dræbe hende.

Amerikanske medier skriver nu, at Denise Richards har erklæret sig villig til at vidne, hvis hun skulle blive tvunget til det med en stævning, og det er langt fra godt nyt for Sheen, der netop har været indlagt på en afvænningsklinik pga. narkomisbrug.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close