Hollywood 7. marts 2016

Den store gyserpakke: Vind Paranormal Activity og Penny Dreadful

Vind masser af horror og gys
Foto: Fox-Paramount

 Er du til gys og uhygge hjemme i stuen? Så kan du her vinde nogle af de seneste års mest nyskabende film og TV-oplevelser i genren. I samarbejde med Fox-Paramount udlodder SE og HØR tre gyserpakker på DVD bestående af ”Penny Dreadful” sæson 2 og ikke mindst alle seks film i kultserien ”Paranormal Activity”.

Du skal bare svare rigtigt på spørgsmålet nederst – og udfylde felterne. Så deltager du i konkurrencen, der slutter 14. marts kl. 12

Det rigtige svar finder du i beskrivelsen af præmien her:

”Penny Dreadful” sæson 2
I ”Penny Dreadful” sæson 2 kan du blandt opleve stjerner som Eva Green, Timothy Dalton og Josh Hartnett. Serien, som er rost for sin innovative filming, uforudselige historiefortælling og indlevende skuespil, har skabt nye normer for hvorledes hvordan serier i horror-genren bliver lavet.

 Onde kræfter hjemsøger det viktorianske London. Vanessa Ives’ mystiske evner vokser og der kastes forbandelser over alle hendes nærmeste; den afrikanske opdagelsesrejsende Sir Malcolm Murray, den plagede amerikaner Ethan Chandler, hensynsløse Dorian Gray, loyale Sembene, forpinte Creature, hjertevarme Victor Frankenstein og smukke Lily.

"Penny Dreadful" sæson 2 fås på Blu-ray samt DVD.

Paranormal Activity: The Complete Collection
Få åndenød af de seks rystende og revolutionerende ”Paranormal Activity”-film. Du har mulighed for at vinde: ”Paranormal Activity”, ”Paranormal Activity 2”, ”Paranormal Activity 3”, ”Paranormal Activity 4” og ”Paranormal Activity: The Marked Ones”

Ydermere har du også chancen for at vinde den nyeste film ”Paranormal Activity: The Ghost Dimension” For første gang kan vi faktisk SE og opleve aktiviteten... og den er mere intens end nogensinde før. Da en ny familie flytter ind i Katie og Kristis tidligere hus, finder de et mystisk videokamera med billeder af ondskaben selv, der begynder at terrorisere deres liv. Nu da deres lille datters sjæl er i fare, må de bekæmpe denne dæmoniske trussel, før hun bliver dens næste offer.

Se traileren herunder:

Paranormal Activity: The Complete Collection kan købes på Blu-ray og DVD fra 21. marts.

Sponsoreret indhold