Den første trailer til "Dumbo" er kommet - og vi kan slet ikke vente!

(Foto: Disney)

Verdens sødeste elefant vender tilbage – og vi kan slet ikke vente!

Til næste år får den længe ventede animationsfilm ”Dumbo” premiere, men allerede nu kan vi få et smugkig på den længe ventede film.

Onsdag udkom nemlig første rigtige trailer fra Disney-klassikeren om den sørgmodige elefant, der finder ud af, at den kan flyve og dermed finder sit kald.

Tidligere har Disney frigivet en såkaldt teaser-trailer fra animationsfilmen, men nu får vi altså for første gang et længere smugkig på den længe ventede film.

Den nye film får premiere til marts næste år og er instrueret af den prisvindende Tim Burton, der også står bag film som ”Charlie og chokoladefabrikken”, ”Corpse Bride” og ”Edward Saksehånd”.

”Dumbo” foregår på et cirkus, hvor cirkusdirektøren hyrer en tidligere stjerne til at passe en nyfødt elefant med meeeeget store ører.

Elefanten er naturligvis Dumbo, som både må udsættes for drillerier og dét, der er værre, før at han finder sig kald og opdager, at han kan flyve.

Skuespilleren som Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton og Danny DeVito er på rollelisten i ”Dumbo”, der får premiere 28. marts 2019.

Se den nye trailer herunder:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close