Hollywood11. oktober 2017

Demi Lovato slog danser

Sangerinden Demi Lovato har snart premiere på en ny dokumentar, hvor hun fortæller om sit liv, og hvordan hun kom ovenpå igen efter hun var røget ud i et misbrug
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.22171614.jpg
 Foto: All Over Press

Demi Lovato blev et kendt navn i en tidlig alder, men desværre kom hendes berømmelse ikke uden problemer.

Hun blev nemlig afhængig af alkohol og stoffer, og selvom det efterhånden er mere end fem år siden, at hun sidst rørte nogle af delene, så åbner hun nu op om den svære tid i en ny dokumentar, der bliver sendt på YouTube.

I en ny trailer for dokumentaren får man at vide, at da hun var misbruger af alkohol og kokain var hun tæt på randen af selvmord, ligesom hun også på et tidspunkt slog en af sine dansere i hovedet.

- Jeg var bestemt ikke nem at arbejde sammen med, fortæller Demi i traileren.

Artiklen fortsætter efter traileren

Tidligere i år fejrede Demi Lovato, at hun havde været ædru i fem år.

Det gjorde hun, da hun delte et billede på Instagram, hvor man kunne se, hvor mange dage, hun ikke havde rørt alkohol eller stoffer.

- Jeg er så stolt af mig selv, og jeg kunne ikke have gjort det uden gud, min familie, venner og alle andre, der har støttet mig. Jeg føler mig ydmyg og glad i dag, skrev hun til billedet.

Demi Lovato lider af en psykisk sygdom

Ligesom Demi har været hudløst ærlig omkring sit misbrug, så har hun også været meget åben om, at hun lider af en psykisk sygdom.

- Jeg har kæmpet mod en bipolar lidelse i flere år nu, fortalte hun til People tilbage i 2015.

Bipolar affektiv lidelse er en psykisk lidelse der er karakteriseret ved udtalte, periodiske svingninger i stemningslejet i såvel manisk som depressiv retning. Sygdommen rammer ca. 2-3 procent af befolkningen og optræder lige hyppigt hos kvinder og mænd.

Da Demi fortalte om sin psykiske sygdom fortalte hun også, at hun gerne ville være med til at lære folk om sygdommen.

- Jeg synes, psykiske sygdomme er noget, folk skal lære mere om. Jeg vil gerne have, at det bliver okay at spørge om hjælp, fortalte hun.

Du kan se skønne billeder af Demi i bikini i galleriet herunder

Demi Lovato ved poolen i Miami

Sponsoreret indhold