Hollywood 4. juni 2016

Demi Lovato er blevet single

Forholdet er slut mellem Demi Lovato og Wilmer Valderrama, der skilles som venner efter knap seks år.
Foto: All Over

Mens sommertemperaturerne buldrer deropad, er kærligheden kølnet af mellem Demi Lovato og Wilmer Valderrama.

Den 23-årige sangerinde og 36-årige skuespiller er gået fra hinanden efter knap seks års forhold, meddeler de på deres respektive Instagram-profiler.

- Efter næsten seks kærlige og vidunderlige år sammen har vi besluttet os for at afslutte forholdet, lyder de første ord i opslaget.

- Det har været en utroligt svær beslutning for os begge, men vi har indset mere end noget andet, at vi er bedre som venner, fortsætter parret.

- Vi vil altid støtte hinanden. Tak til alle, som har været søde og har støttet os gennem årene.

Parret fandt sammen i 2010, mens Lovato var i gang med behandlingen for flere alvorlige problemer med afhængighed af stoffer, spiseforstyrrelser, bipolar lidelse, selvskade og sit massive alkoholmisbrug.

Hun har tidligere takket Valderrama for, at hun er kommet ud på den anden side stærkere end nogensinde.

Gennem deres knap seks år lange forhold slog Lovato på et tidspunkt op med Valderrama i affekt, fordi hun blev ramt af et tilbagefald.

- Han elsker mig på en måde, som jeg aldrig troede, jeg fortjente at blive elsket på. Han deler mine op- og nedture og støtter mig.

- Han tager aldrig æren for min ædruelighed, men jeg ville ikke være i live i dag, hvis det ikke var for ham, skrev den tidligere Disney-stjerne og X Factor-dommer sidste år på Instagram.

Læs opslaget om bruddet her

A photo posted by Demi Lovato (@ddlovato) on

Sponsoreret indhold