Hollywood8. december 2008

Dem vil vi ligne

De amerikanske plastikkirurger fortæller nu hvilke kendte, der i 2008 stod øverst på hitlisten, når kvinderne lagde sig under kniven
Amerikanske kvinder drømmer om at ligne labre Scarlett, der i øvrigt har danske aner
Amerikanske kvinder drømmer om at ligne labre Scarlett, der i øvrigt har danske aner
 Foto: All Over

Når almindelige mennesker tager turen til plastikkirurgen for at få rette på deres udseende, nævner de for det meste nogle stjerner, som de drømmer om at komme til at se ud som.

Ifølge Fox News er det typisk forsiderne på US Magazine og People, der har størst tiltrækningskraft.

Men skal man tro på dr. Pradeep Sinha fra Atlanta Institute af Facial Aestetic Surgery, så er det ikke det perfekte udseende, folk går efter.

- De kommer ikke med et billede af en model, der ser helt fejlfri ud - de udvælger sig typisk forbilleder, der har været meget eksponeret i medierne.

Kvinderne kommer ofte med ønsker om at få Angelina Jolies læber og Halle Berrys øjne, næse og bryster, men Katherine Heigels øjne er også blevet meget populære inden for det sidste år.

Den helt store vinder i 2008 er dog 23-årige Scarlett Johansson. Hun har ifølge ønskelisten hos plastikkirurgerne både perfekte læber, kindben og bryster, og således overtager hun faktisk "bryst-tronen" fra Pamela Anderson.

- Kvinder vil have mindre og mere naturlige bryster. En C-skål er det mest populære, udtaler plastikkirurgen, der også kan fortælle, at han ikke får særlig mange henvendelser på Paris Hilton og Britney Spears, fordi vi vil ligne kendte, som fremstår positivt.

Sponsoreret indhold