Hollywood27. februar 2017

Se ALLE billederne: De kendte strålede om kap

De kendte begyndte omkring midnat dansk tid at indtage den røde løber forud for Oscar-uddelingen, der afholdes natten til mandag dansk tid. Se alle billederne af de kendte på den røde løber
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/front_roed_loeber.jpg
 Foto: All Over

Der var pomp, pragt og masser af prestige i Los Angeles natten til mandag dansk tid. De allerstørste skuespillere og instruktører flokkedes til den røde løber forud for Oscar-festen, der blev afholdt

Og traditionen tro har stjernerne trukket i deres fineste outfit forud for aftenens fest – du kan se alle billederne i det store galleri nederst i artiklen.

Danske Viggo Mortensen var en af de første til at ankomme til Dolby Theatre, hvor festen afholdes.

Den danske skuespiller kan – hvis alt går vel – forlade prisfesten med en statuette under armen. Viggo Mortensen er nemlig nomineret i kategorien ”Bedste mandlige hovedrolle” for sin præstation i ”Captain Fantastic”.

Den romantiske musicalfilm ”La La Land" er forud for festen spået til at blive aftenens helt store vinder. Filmen, der har blandt andre Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollerne, er nomineret i hele 14 kategorier.

Danmark er også repræsenteret på listen over nominerede i tre kategorier.

Den danske efterkrigsfilm "Under sandet" er en af fem nominerede i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film. Den er instrueret af Martin Zandvliet.

Derudover er kortfilmen "Silent Nights", som er instrueret af den unge instruktør Aske Bang, blevet nomineret.

Den dansk-amerikanske skuespiller Viggo Mortensen er nomineret til at vinde prisen for bedste mandlige hovedrolle i filmen "Captain Fantastic".

Du kan se billeder af fra den røde løber herunder:

Rød løber til Oscar 2017

Sponsoreret indhold