Hollywood12. december 2016

Critics' Choice Awards: De kendte skyllede champagne ned

I weekenden løb det såkaldte Critics' Choice Awards af stablen i Los Angeles – og nu kan du få et sjældent indblik i, hvordan de kendte festede. Vi har nemlig samlet et galleri fyldt med festlige billeder fra backstage-området… og vi kan afsløre, at der især blev drukket champagne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/critics_choice_awards.jpg
 Foto: All Over

Når der er prisfest i USA, er vi vant til at se billeder af de kendte på den røde løber. Stjernerne stiller nemlig gerne op i deres allerfineste puds, før at de sætter sig til bords til de fornemme fester.

Det sker dog ikke så tit, at kameraerne også er med, når de kendte så er i fuld gang med at fylde sig selv og hinanden med litervis af champagne og drinks. Men weekendens Critics' Choice Awards er en undtagelse.

Her var kameraet nemlig fremme, da kendte som Matt Damon, Hugh Grant, Emmy Rossum, Casey Affleck og Ryan Gosling festede i backstage-området. Og vi kan allerede nu afsløre, at der især blev drukket champagne under festlighederne, der blev afholdt søndag aften i Los Angeles.

Du kan se alle billederne fra prisfesten i galleriet nederst i artiklen. Herunder kan du se et udpluk af dem, der kunne forlade festen med en pris under armen. vindere

- Bedste film: La La Land

- Bedste mandlige skuespiller: Casey Affleck i “Manchester by the Sea”

- Bedste kvindelige skuespiller: Natalie Portman i “Jackie”

- Bedste mandlige birolle: Mahershala Ali i ”Moonlight”

- Bedste kvindelige birolle: Viola Davis i ”Fences”

Backstage til Critics Choice Awards 2016

Backstage til Critics Choice Awards 2016

Sponsoreret indhold